yoga overstap actie

YOGA overstap actie, gemakkelijk overstappen

Yoga overstap actie,  omdat jij misschien overweegt om de stap te maken van sportschool yoga naar YOGA, eerst nog even de voordelen van YOGA. Bij yoga heb je les in kleine groepen van 6 tot 10 mensen. Nu bij het c virus is dit een groot voordeel. In Italië vermijden mensen zelfs al de sportschool!  Ook is het mogelijk om yoga te volgen in spirituele en sfeervolle ruimten, zoals kerken waarbij je meer dan een meter van elkaar af ligt, dus veilig ivm besmetting. De YOGALESSEN worden gegeven door een docent die al 30 jaar fulltime yoga verzorgt en vorig jaar zijn 15000 ste yogales heeft gevierd. Bij yoga kun je mee met je yogadocent naar de bron van de yoga, India.

Van sportschool yoga naar yoga en je ontvangt veel extra’s

In veel sportscholen zijn het vaak alleen maar de yogaoefeningen. Bij yoga leer je ook over mantra’s, mudra’s en de yoga filosofie. Yoga is veel meer dan alleen maar de yogahoudingen. Regelmatig zijn er mooie workshops, zoals een wandeling in de levenstuinen. Hier kan ik je meer vertellen over de chakra’s. omdat je yogadocent al meer dan dertig jaar yoga beoefent kan hij je praktische yogatips geven. Ook kun je waarschijnlijk niet terecht op de sportschool ivm het c virus. Deze yoga overstap actie brengt je dichter bij jezelf en meer in je eigen energie.

 

yoga overstap actie

Yoga, workshops worden er georganiseerd door de yogadocent

Omdat een yogaschool alleen maar voor yoga gaat kun je ook genieten van yoga buiten de yogalessen om. Zo zijn er speciale yogaworkshops, kun je mee naar India en brengt de yogadocent je naar mooie spirituele plekken om yoga te beoefenen. Kijk eens bij de yogaworkshops. Graag verneem ik van je wanneer ik je kan ontmoeten vanuit de sportschoolyoga op de YOGAMAT. Deze yoga overstap actie brengt je in een andere flow.

STAP NU OVER, yoga overstap actie

Wanneer je nu overstapt dan heb ik een mooi aanbod voor je! Een maand lang gratis yoga wanneer je een jaar lang yoga bij mij volgt. Neem even je bewijs van opzegging mee en Geniet van kwaliteitsyoga bij de yoga overstap actie.

Yoga overstap actie

yoga overstap actie

Jij gaat toch niet wachten tot juni voor je veilig naar yoga kunt? Intussen ben ik al begonnen met yogalessen digitaal te versturen naar cursisten maar ook cursisten die willen overstappen genieten nu van yoga thuis. Deze yoga overstap actie brengt je in een andere energie.