Yoga Outbreak Management Team

Yoga Outbreak Management Team

Veilige yoga met controle van het Yoga Outbreak Management Team

Yoga Outbreak Management Team, we zitten nu al meer dan een anderhalf jaar met een virus. De yoga in Deventer en omgeving heeft het strikste yoga protocol.  De yogacursisten, ik als yogadocent en het Yoga Outbreak Management Team zorgen voor de ontspannenste en veiligste yoga in Deventer en omgeving. Cursisten ontvangen het laatste protocol altijd bij het yoganieuws.

Update december 2021

Gelukkig kon de yoga bijscholing naar Athene doorgaan in december. Cursisten ontvangen mooie youtubelinks vanuit Athene. Het indternet is wat minder in Griekenland maar het is gelukkig mogelijk om mooie video’s op youtube te krijgen. Ook komt er een persoonlijke mail regelmatig met tips om een harde lockdown goed door te komen met yoga.

Update 24 november 2021

Het yoga outbreak management team adviseert mij nu dagelijks. Vandaag hebben we besloten om de groepen kleiner te maken. Ook kan iedereen nu kiezen voor ruimtes waar men zich het veiligste voelt. Er zijn hele kleine yogagroepen, er zijn kerken die goed geventileerd zijn en heel veel ruimte hebben en er zijn yogaruimten die extra met speciale apparatuur worden geventileerd. Ook is er een ruimte die afgesloten kan worden tijdens de yogales, dus geen doorloopruimte. Je kunt nu ook aangeven waar je in de groep wilt zitten. Zoek zelf de veiligste plek uit. Wanneer je niet iedereen kunt komen dan kun je yoga thuis ontvangen met youtubelink. Wij lopen al vooruit op de maatregelen die de politiek binnenkort zullen afroepen.

Update 22 november 2021

Het yoga outbreak management team reageert weer sneller dan de politiek. Vanaf vandaag gaan er wat zalen op slot wanneer er yoga wordt gegeven. Dit is onder andere de kerk in Epse. Ook worden de yogamatten al op bijna 2 meter gelegd. Natuurlijk gelden de basis maatregelen nog steeds. Ook heeft het YOMT besloten om nog vaker bij elkaar te komen en nog sneller te reageren op de actualiteit.

Update 2 november 2021

Cursisten ontvangen elke week de laatste corona protocollen! Ook wordt er gekeken naar persoonlijke wensen. Iedereen moet zich veilig voelen bij de yoga in Deventer en omgeving.

Update september 2021

Het YogaOutbreakManagement Team is in september 2021 weer bij elkaar gekomen. De yogagroepen worden nog een jaar klein  gehouden. De zalen zijn ruim  en kunnen goed geventileerd worden. Daarom gaan we nu samen yoga beleven zonder beperkingen. Iedereen die toch wat extra’s wil kan een mail sturen met de wensen.

Wat is veilige yoga met het yoga Outbreak Management Team

Veilige yoga, het woord veilig is heel betrekkelijk. Voor de één is het yoga met een heel strikt corona yoga protocol. De ander wil veel ventilatie en er zijn ook cursisten die met weinig mensen in een grote ruimte yoga willen. Kortom, iedereen heeft een ander gevoel bij veiligheid. In juli 2020 vloog ik naar Samos, Griekenland, ik werd veel gewaarschuwd dat dit niet veilig was maar zelf had ik het gevoel dat we daar veiliger zaten dan in Deventer. Ook zijn er mensen die vliegen niet veilig vinden en nu blijkt dat er nog geen één besmetting heeft plaats gevonden in vliegtuigen. Veilige yoga is een gevoel en wij zorgen ervoor dat jij je veilig voelt met gratis persoonlijk gesprek. Je kunt altijd contact opnemen met het Yoga Outbreak Management Team of de yogadocent.

Veilige yoga op maat

In Deventer en omgeving kun je kiezen wat voor jou goed aanvoelt. Omdat ik in verschillende ruimten lesgeef is er voor bijna iedereen veilige yoga. Er wordt yoga gegeven in  kerken met veel kubieke meters frisse lucht, een ruimte waar veel ramen open gezet kunnen worden en een yogazaal waar we maar met vier personen yoga beoefenen. We overleggen samen wat voor jouw  veilige yoga is. Veilige yoga kent een holistische aanpak. Het Yoga Outbreak Management Team heeft er voor gezorgd dat er yogaruimten zijn die ruimer waren dan vroeger.

Yoga Outbreak Management Team controleert ook de priveyogalessen

De afgelopen maanden kozen veel mensen voor priveyogalessen. We overleggen hoe we het bijna 100% safe voor jou kunnen maken. Er zijn dan zoveel mogelijkheden zoals: yoga bij jou thuis, yoga voor jou alleen in een zaal van 50 vierkante meter, ook yoga buiten is mogelijk. Veilige yoga wordt samen besproken in een gratis intake. Het Yoga Outbreak Management Team kan ook aanwezig zijn bij de intake.

Yoga met een goed gevoel in Deventer, Twello, Epse en Terwolde. Elke plaats in Deventer  en omgeving heeft een yogazaal met andere veilige aspecten. In Epse verzorg ik yoga in een Kerk die 10 meter hoog is. In Deventer is er yoga waar veel ramen open kunnen en in Terwolde hebben weinig cursisten les in een ruime zaal.

Gratis uitproberen je eerste yogales onder toezicht van een Yoga Outbreak Management Team

Natuurlijk is de eerste proefles gratis. Na de yogales bespreken we samen jouw gevoel van veiligheid.

Update Yoga Outbreak Management Team

Het coronavirus is gelukkig minder ernstig. Hety Yoga Outbreak Management Team gaat daarom het werk ook beginnen met algemene veiligheid. Je kunt dan denken aan de veiligheid in de yogazaal, het gebruik van de hulpmiddelen enz.

Je kunt altijd een mail sturen om het laatste yoga protocol te ontvangen. Het YogaOutbreakManagementTeam stuurt je deze dan toe per mail.