yoga op maat

Yoga op maat, yogalessen die bij jou passen

 Waarom kies jij voor yoga?

Yoga op maat, ik zie als yogadocent dat er mensen zijn die kiezen voor yoga om te ontspannen of om beter in hun vel te komen, maar ook yoga gebruiken als therapie. Yoga zorgt voor meer balans in je leven. Balans in lichaam en geest. Yoga kent veel gereedschappen om die balans te vinden. Er is veel meer dan alleen maar yogaoefeningen. Zo gebruiken we de ademhaling met pranayama oefeningen, de yoga mudra’s, de visualisaties en natuurlijk de meditatie.

Welke yoga past bij jou?

Toen ik begon al yogadocent in 1986 was er alleen maar hatha yoga. Maar de laatste jaren zag je steeds meer andere vormen van yoga ontstaan, zoals meditatieyoga, yinyoga, stoelyoga, wateryoga en zelfs backmitrayoga.

Samen met je yogadocent maak jij je eigen yogaprogramma. Door mijn lange ervaring als yogadocent kan ik je adviseren welke yoga en/of meditatie bij jou passen. Ook welke yogaoefeningen en/of ademhalingsoefeningen in jouw op maat gemaakte programma ingevuld kunnen worden. Door mijn lange ervaring als yogadocent kan ik je adviseren welke yoga jij kunt gebruiken.

Wat bied ik je aan bij yoga op maat:

-We beginnen met een intakegesprek om samen een mooi programma samen te stellen.
-Je ontvangt  zeven youtubelinks met yogalessen die in jouw programma passen.
– we zien elkaar met vier privélessen, deze kunnen ook online zijn.
– je ontvangt twee yogaboeken waarmee theorie en praktijk samenkomen.
Ook houden we online, live of telefonisch contact d.m.v. twee uur feedback.
Dit hele yogaprogramna op maat duurt ongeveer drie maanden. Een jaar na je yogaprogramna op maat hebben we nog twee keer contact over hoe jij jouw yoga in het dagelijks leven hebt kunnen integreren.

Investering in jezelf bij yoga op maat:

Voor deze investering betaal je € 250,—.

De intake is natuurlijk gratis bij yoga op maat.