Worp yoga Deventer

Worp yoga Deventer, al 35 jaar een begrip

Worp Yoga Deventer, is voor mij heel speciaal

Worp yoga Deventer, ik ben op de worp  geboren en geef er ook nog yogales. In mijn oude kleuterschool is er elke woensdagavond yoga.  Nog steeds ben ik trots op deze wijk waar veel georganiseerd wordt. Op de woensdagavond verzorg ik een yogales in het Hovenhuus, om 19.30 uur.

Yoga op de Worp, gratis proefles

Volg je yoga op de Worp in Deventer dan is dan kan dat heel bijzonder zijn. Vanuit de stad kun je op drie manieren gemakkelijk in het Hovenhuus komen op de worp. Het is al heel relaxed wanneer je de IJssel oversteekt, alsof je de stress al achter je laat. Ben je met de auto dan kun je gemakkelijk de auto kwijt in de Leliestraat of Hovenierstraat. Omdat het voor mij een bijzondere plek is om yoga te verzorgen is je eerste yogales gratis.

Yoga op de Worp in Deventer, gemakkelijk een yogales inhalen

Omdat er 14 yogalessen zijn in de week in en om Deventer, kun je een yogales gemakkelijk inhalen. In Twello wordt er yoga gegeven op de dinsdagavond om 19.45 uur en om 21.00 uur. Ook in Terwolde kun je overdag terecht op de woensdag om 13.15 uur. Natuurlijk kun je ook terecht in de vijf yogalessen die in Deventer worden gegeven. Kijk eens bij de lestijden.

Worp yoga Deventer
Yoga op de worp in Deventer

Elk jaar een chakra cursus bij Worpyoga Deventer

Wil jij meer weten over chakra’s? In de maanden oktober, november en december is een chakra cursus. Elke week ontvang je de theorie per mail en zijn er twee yogalessen voor 1 chakra. Wanneer je deze tien intensieve chakrayogalessen hebt gevolgd dan ben je je heel bewust van de chakra’s.

Worp yoga Deventer door yogaberry
Worp yoga door yogaberry

Yoga op de Worp in Deventer en een ontspanningscursus

In de maand september zijn we ons bewust van het “ontspannen”. Alles wat je kunt gebruiken bij het ontspannen komt aan bod. Er is een yogales waarin we de buikademhaling behandelen, we gaan heel bewust spieren aanspannen en ontspannen, we zijn ons bewust van overtollige spanning en we doen veel aardingsoefeningen.

Inhalen van een yogales bij de Worpyoga geen probleem.

Je kunt op twaalf verschillende tijden terecht voor yoga, dus inhalen is geen probleem. Er is Yoga Twello. Yoga Terwolde, Yoga Voorst en Yoga Epse. Ook zijn er verschillende yogavormen zoals: stoelyoga, wateryoga, meditatieyoga en blootwateryoga.