yoga oostrik

Yoga Oostrik in Deventer voor iedereen

Yoga Oostrik, yogales in een sfeervolle kerk

Yoga Oostrik in Deventer, al 30 jaar een begrip. Op maandag is er elke week vlak bij het Oostrik in Deventer  yogales in de kerk van de Protestantse gemeente Gorssel-Epse, Lochemseweg 36, een stille en sfeervolle locatie!  Even de snelweg op en er weer af en je hebt yoga op een hele sfeervolle plek. Veel mensen vanuit Colmschate, de Vijfhoek, Groot Douwel en Spikvoorde kiezen voor yoga in een sfeervolle kerk. Ik geef op maandag twee yogalessen, om 18.30 en 19.45 uur. Trakteer jezelf eens op een gratis proefles bij yoga Oostrik.

Yoga Oostrik is goed te bereiken en parkeren geen probleem

De kerk is gunstig gelegen, niet ver van de A1, makkelijk te bereiken vanuit Colmschate,  Mensen uit De Vijfhoek, Spikvoorde en Groot Douwel hebben ook de ontspanning gevonden bij yoga Oostrik . Ook voor cursisten uit Gorssel is de kerk dichtbij. De kerk is in 2015 gerenoveerd en in een nieuw jasje gestoken. Ook wordt de kerk gebruik voor het geven van yoga workshops. Ik verzorg al meer dan 30 jaar yoga in Deventer en omgeving.  De yogavorm is die ik verzorg is de hatha yoga, de klassieke vorm van yoga waarin een evenwicht tussen inspanning en ontspanning centraal staat.

yoga oostrik

YOGA  OOSTRIK, YOGA VOOR IEDEREEN

Je yogaoefeningen worden in principe voor iedereen geschikt gemaakt en iedereen kan  naar zijn eigen capaciteit en behoeftes de oefeningen doen. In je hatha yogales worden zowel dynamische als verstilde oefeningen gegeven met naar binnen gerichte aandacht. Mentale en fysieke grenzen worden op een zachte manier opgezocht en verlegd, waardoor je meer rust zult ervaren, beter zult slapen, dichter bij jezelf komt en beter in je vel gaat zitten! Welkom in mijn wereld van ontspanning. In deze haastige tijd waarin we nu leven, is de uitdaging groot om een balans te houden  met rust en stilte.

HATHA YOGA, YOGA IN DE MEEST PURE VORM

Hatha yoga is de klassieke vorm van yoga waarin een evenwicht tussen inspanning en ontspanning centraal staat.

DE BACKMITRA, HET HULPJE VOOR JE RUG OOK BIJ YOGA OOSTRIK

Yoga Oostrik en de backmitra voor de rug

Na zoveel jaren yogalessen heb ik dus heel wat cursisten voorbij zien komen met rugklachten. Ik wil je graag laten kennismaken met de BackMitra, sinds kort in Nederland en bij mij verkrijgbaar.
Combineer de BackMitra eens met yoga oefeningen in een groeps- of priveles, eventueel bij je thuis.

PRIVÉLES, ALLE AANDACHT ALLEEN VOOR JOU!

Wanneer je dus op yoga wilt, maar een groepsles nog een stap te ver is, dan kun je prive-yogalessen bij mij volgen. Hier krijg je persoonlijke aandacht op een dag en tijdstip naar jouw keuze. Je prive-yogales is er ook om je te laten groeien in je spirituele ontwikkeling. Jouw les wordt afgestemd op jouw behoeftes en belangstelling. Het is zelfs mogelijk om thuis in Spikvoorde priveles te ontvangen. Er worden oefeningen gedaan binnen jouw eigen grenzen. Na wat privélessen kan het zijn dat je aan kunt sluiten bij een groepsles.

Yoga Oostrik, meer Weten?

Wil je meer weten over de yoga Oostrik in de mooie kerk in Epse ?

Je bent welkom voor de  yoga  op verschillende tijden en plaatsten in Deventer, Twello en Terwolde. Kijk maar eens onder google bij yoga Voorst, yoga Twello, yoga Epse, Yoga Gorssel, yoga Colmschate en yoga Diepenveen.

info@yogaberrydeventer.nl