yoga ontspanning Twello

Yoga ontspanning Twello yogalessen

Yogales Twello door Berry Steenbruggen

Yoga ontspanning Twello, in gebouw Irene in Twello is er elke dinsdagavond yogales om 19.45 uur en om 21.00 uur. Het laatste uur is uitermate geschikt om na de yogales lekker te slapen.

Yoga ontspanningTwello in gebouw Irene
Elke dinsdag yoga in gebouw Irene

 

Yoga ontspanning Twello,  yoga voor het slapen gaan

yoga ontspanning Twello door yogaberry
Yoga ontspanning Twellodoor yogaberry

Elke dinsdag dus yogales in Twello om 19.45 uur en om 21.00 uur yogales  in gebouw Irene, achter de kerk in Twello. Het laatste uur van 21.00 uur is heel geschikt wanneer je na de yogales lekker wilt genieten van je nachtrust.

Ook is er iedere dinsdag om 11.30 uur wateryoga in het zwembad De Schaeck in Twello. De wateryoga en de Hatha yoga zijn mooi te combineren voor een ontspannende week.

Een yogales is makkelijk in de halen in Voorst

Wanneer je dus een keertje niet kunt bij  yoga Twello dan is de yogales in te halen op 11 andere tijden in de week.  Op De Worp in Deventer is het mogelijk op de woensdagavond om 19.00 of om 20.15 uur een yogales in te halen, zie lestijden. Ook in Epse, in een kerk, zijn de yogalessen op maandag om 18.30 uur of om 19.45 uur.

Yogales Twello door yogaberry

Yoga ontspanning Twello, ademen, voelen, bewegen en ontspannen

Je kunt bij een yogales veel voelen en navoelen in de yoga. Je wordt je steeds bewuster van je lichaam en adem. In je yogales voel je een aantal  yogaoefeningen, ze worden ook wel asana’s genoemd. Deze yogaasana’s zorgen voor een strekking van je spieren. Ook helpen de yogaoefeningen om  je  zenuwstelsel in balans te brengen.  Je bloedcirculatie wordt verbeterd, spanningen lossen op. We doen dynamische maar ook statische houdingen  in een yogales. De adem bewust voelen is hierbij belangrijk in een yogales. Bij een diepe inademing wordt je lichaam voorzien van optimale zuurstof en bij een uitademing worden afvalstoffen losgelaten.

Yoga ontspanning Twello is uitermate geschikt om beter te slapen.

Omdat er dus ook een yogales is om 21.00 uur. Na de yogales kun je na de yogaontspanning meteen goed gaan slapen. Tijdens een yogales wordt er veel gewerkt met de ademhaling. Concentratie, meditatie, visualisaties en diverse ontspanningstechnieken zorgen er voor dat een yogales een goed gevoel geeft na de les. Oefeningen worden zo uitgevoerd, dat alle bewegingen van de wervelkolom aan bod komen. Voor- en achteroverbuigingen, zijwaartse buigingen en ook torsies draaiingen van de rug. Yogaoefeningen hebben zo hun eigen naam.  De namen zijn in het Sanskriet.  Een belangrijk onderdeel in je yogales zijn de evenwichtsoefeningen. Na afloop van je yogales voel je je meer verbonden met je lichaam.
Yoga ontspanningTwello zorgt voor balans in je leven
Voor yoga ontspanning ben je welkom in gebouw irene

Voorbereiding op de yoga ontspanning Twello

Bij de yogales in Twello heb je dus niet veel nodig. Ruimzittende kleding zoals een joggingpak of een T-shirt,  legging of een turnpak zijn ook uitstekend. Schoenen kun je dus uit doen bij een yogales. Beter zijn sokken of blote voeten. Je hoeft niet een yogamat mee te nemen, deze zijn aanwezig in de zaal.  Je kunt wel een badhanddoek meenemen om op de yogamat te leggen, dit is wel handig. Een gratis  proefles bijwonen is altijd mogelijk. De deelnemers zijn zeer gevarieerd, zowel man als vrouw en alle leeftijden genieten van de yoga en de ontspanning. De yogalessen in Twello en Terwolde zijn kleine groepen. Indien je iets niet kunt, is dat helemaal geen probleem.

Kijk ook eens op Twello yoga.

Neem eens een proef yogales in Twello en mail info@yogaberrydeventer.nl

Je Ontvangt  gratis een proefles,  yoga ontspanning Twello. Kijk onder Deventer yoga, yoga Twello, yoga Voorst, yoga Bathmen, yoga Diepenveen, yoga Olst en voeg het woord Berry toe onder google.