yoga ontspanning Twello

Yoga en Ontspanning, het geheim

Yoga ontspanning Twello, een vertrouwd adres voor al meer dan 30 jaar.

yoga en ontspanning, aarden

Yoga  Ontspanning Twello, het geheim nummer 1 is de aandacht

Omdat we de yogaoefeningen met aandacht doen bij de yoga ontspanning Twello is de uitwerking op het lichaam heel groot. Ik geloof zelfs dat deze aandacht genezend is.  Waar aandacht is daar is weinig of geen denken. Het denken geeft vaak onrust. Je kunt de aandacht bij yoga richten op het navoelen, de adem of waar de spanning en de ontspanning zitten in het lichaam.

Yoga Ontspanning Twello, het geheim nummer 2 is de adem

Bij bijna alle yogaoefeningen zijn we ons ook bewust van de adem. Deze combinatie van adem en beweging geeft een diepe ontspanning. Vooral wanneer we ons richten op de buikademhaling. Veel mensen gebruiken deze buikademhaling zelfs om ontspannen in slaap te vallen.

Yoga en Ontspanning, het geheim nummer 3 is het langer maken van de spieren

Bij de yogaoefeningen rekken we de spieren die door stress zijn verkrampt en korter zijn geworden. Ook maken we de spieren sterker door een poosje in een yogahouding te staan, zitten of liggen. Een yoga asana dus. Hierin maken we kennis met de hatha yoga. Ha Tha wil zeggen het bewust worden van het verschil in de spieren. Het aanspannen en ontspannen en het korter en langer worden van de spieren. Hierdoor komt er een natuurlijk evenwicht.

Yoga Ontspanning Twello, het geheim nummer 4 is het naar “binnen” toe gaan

In onze maatschappij zijn we erg naar buiten toe gericht. We moeten alles in de gaten houden! Door heel bewust te zijn van je adem, lichaam, gevoelens en het denken ontstaat er een diepe ontspanning. Zelf geef ik in groepen waarin cursisten zitten die al lang les van mij hebben les met de ogen dicht! Wanneer de cursisten ook nog de yoga ontvangen met de ogen dicht ontstaat er een hele bijzondere energie in de groep bij yoga ontspanning Twello.

 

Yoga Ontspanning Deventer, het geheim
YogaOntspanning Twello, het geheim en yoga op maat

Yoga, het geheim de ontspanningsoefening

Aan het einde van de yogales bij yoga ontspanning Twello  is er altijd een yogaontspanning . Als grapje, met waarheid, vertel ik altijd dat een ontspanning van 15 minuten net zo krachtig is als 1.5 uur slaap. Tijdens de ontspanning krijgt het lichaam en de geest weer een control alt delete, oftewel een herstart! De ontspanning is diep omdat je wel bewust aanwezig bent en niet slaapt tijdens de ontspanning.

yoga en ontspanning, mediteer eens

Yogaontspanning Twello, het geheim en het spiritueel leven

Bij  yoga ontspanning  Twellokom je vaak ook in contact met spirituele thema’s zoals mantra’s, mudra’s, de Ramayana, de Indiase goden enz. Wij hebben een materieel leven maar ook een spiritueel leven. Welke spiritualiteit past er in jouw leven? Veel stress ontstaat omdat de balans er niet is in het dagelijks leven.

Ontvang een gratis yoga bij ontspanning Twello. Kijk onder Deventer yoga, yoga Twello, yoga Voorst, yoga Bathmen, yoga Diepenveen, yoga Olst en voeg het woord Berry toe onder google.