yoga ontspanning Twello

Yoga ontspanning Twello yogalessen

Yoga en Ontspanning, het geheim

Yoga ontspanning Twello, een vertrouwd adres voor al meer dan 30 jaar. De eerste yogalessen werden 30 jaar geleden al gegeven in een sportschool in Twello. Momenteel wordt er midden in het centrum van Twello yogales aangeboden.

"yoga ontspanning Twello

Yoga ontspanning Twello, het geheim nummer 4 is het naar “binnen” toe gaan

In onze maatschappij zijn we erg naar buiten toe gericht. We moeten alles in de gaten houden! Door heel bewust te zijn van je adem, lichaam, gevoelens en het denken ontstaat er een diepe ontspanning. Zelf geef ik in groepen waarin cursisten zitten die al lang les van mij hebben les met de ogen dicht! Wanneer de cursisten ook nog de yoga ontvangen met de ogen dicht ontstaat er een hele bijzondere energie in de groep bij yoga ontspanning Twello.

 

Yoga Ontspanning, het geheim

Yoga, het geheim de ontspanningsoefening

Aan het einde van de yogales bij yogaontspanning in Twello  is er altijd een yogaontspanning . Als grapje, met waarheid, vertel ik altijd dat een ontspanning van 15 minuten net zo krachtig is als 1.5 uur slaap. Tijdens de ontspanning krijgt het lichaam en de geest weer een control alt delete, oftewel een herstart! De ontspanning is diep omdat je wel bewust aanwezig bent en niet slaapt tijdens de ontspanning.

yoga ontspanning twello, mediteer eens

Yoga ontspanning Twello, het geheim en het spiritueel leven

Bij  yoga ontspanning  Twello kom je vaak ook in contact met spirituele thema’s zoals mantra’s, mudra’s, de Ramayana, de Indiase goden enz. Wij hebben een materieel leven maar ook een spiritueel leven. Welke spiritualiteit past er in jouw leven? Veel stress ontstaat omdat de balans er niet is in het dagelijks leven. Yogaontspanning Twello kent ook een spirituele aanpak.

Ontvang een gratis yoga bij ontspanning Twello. Kijk onder Deventer yoga, yoga Twello, yoga Voorst, yoga Bathmen, yoga Diepenveen, yoga Olst en voeg het woord Berry toe onder google.