yogaontspanning Deventer en omgeving

Yoga ontspanning Deventer, yoga op maat

YOGAONTSPANNING DEVENTER, PURE YOGA ONTSPANNING

Yoga ontspanning Deventer, welkom op misschien je eerste yogales. Ik wil je graag verrassen met een ontspannende yogales. In deze yogales zit yoga ontspanning, mindfulness, bewuste ademhaling en meditatie. Deze verassende yogales kent heel veel afwisseling, zoals verschillende asana’s (lichaamshoudingen), maar er is ook aandacht voor de buikademhaling, een mooie mudra en mantra.

Je komt uit je hoofd en in je gevoel

Zoals bij het zingen van een mantra, wat staat voor een herhaalde uitspraak, je uit het “denken” laat gaan en in het “voelen” brengt. Ik ga jullie een bijzondere mantra laten horen, die rust kan brengen in een leven van drukte en hectiek. Door het luisteren of meezingen kun je balans in je leven creëren, oude rommel loslaten waardoor er ruimte ontstaat voor mooie, nieuwe dingen!

VAKANTIE BIJ YOGA ONTSPANNING DEVENTER

Misschien hoef je de tweede of derde les al minder naar mij te kijken of te luisteren om in een asana te komen en kun je je ogen langer sluiten. Voel nu hoe het je gemakkelijker wordt gemaakt om dichter bij jezelf en in je eigen energie te blijven! Bij een standaard yogales met yoga ontspanning komt dus echt alles in het lichaam aan de beurt. Wil je een fijne yogales doen, denk dan vooral aan nek- en schouderoefeningen, een evenwichtsoefening. Maar ook een torsie met een zijwaartse buiging mag hierbij niet ontbreken. We doen daarbij ook een ademhalingsoefening en voor de “gevorderden” een mantra, mudra of een meditatie.

yoga ontspanning Deventer en omgeving
yogaontspanning bij yogaberry

BEGIN JIJ DIT JAAR BIJ YOGA ONTSPANNING DEVENTER?

Ik maak dus tijdens de yogales bij yoga ontspanning geen onderscheid tussen beginners en gevorderden. Iedereen krijgt dezelfde yogales en het is aan jou om op te pakken, waar je op dat moment aan toe bent. Begin vooral de yoga ontspanning les met een “open mind” en ervaar wat een yogales voor je kan betekenen in het dagelijks leven.

YOGAONTSPANNING DEVENTER OP DE YOGAMAT

Graag nodig ik je uit voor een afwisselende yogales op de yogamat deze week!

Kijk ook eens naar yoga Epse,  yoga Terwolde, yoga Twello en Deventer yoga en voeg het woord Berry toe in Google.

 

Ervaar ook eens de yoga ontspanning Deventer, bij de blootwateryogaontspanning