yoga online

Yoga online is yoga thuis wanneer het jou uitkomt

Yoga en niet de deur uit

Yoga online Deventer zijn digitale yogalessen op maat. Hoe vaak komt het niet uit die yogales in de avond en wil je eigenlijk yoga wanneer het jou uitkomt. Ook wil je soms een yogales nog eens beleven.

Yoga met een totaal online pakket

Wanneer je kiest voor online yoga Deventer ontvang je de yoga online op verschillende manieren. Via zoom houden we persoonlijk contact. In de afgelopen jaren heb ik honderden yogavideo’s online gezet. Uit deze yogavideo’s kun je kiezen.

Yoga onlineen toch persoonlijk

De online yoga is heel persoonlijk omdat we regelmatig, wanneer het nodig is, contact hebben. Jij gaat door met de onlineyogalessen en ik hou de vinger aan de pols m.b.t. jouw yoga ontwikkeling.

Yoga met de nieuwste technieken

Youtubelinks zijn heel mooi te gebruiken bij online yoga en de Deventer yoga maakt daar ook gebruik van. Ik werk met yoga thema’s. Zo kun je online yogalessen ontvangen voor de ademhaling, de rug, schouders enz. Ook is mijn specialiteit chakrayoga.

onlineyoga Deventer
Online yoga Deventer

Deelpakketten yoga online

Bij onlineyoga Deventer kun je ook kiezen voor deelpakketten yoga. Zo zijn er meditaties die je kunt beluisteren. Ook zijn er veel vlogs. onlineyogalessen op maat is ook mogelijk. Na een intake gesprek maak ik onlineyoga voor jou op maat.

Onlineyoga voor doelgroepen

In de afgelopen 35 jaar heb ik veel online yogalessen gegeven aan doelgroepen. Je kunt dan denken aan onlinebedrijfsyoga, stoelyoga voor inrichtingen, blindenyoga en yoga voor mensen met een beperking. Kortom voor iedereen is yoga mogelijk. Online yoga biedt veel mogelijkheden.

Yoga door yogaberry

Wie is yoga Berry? In 1987 waren er maar 5 yogadocenten in Deventer en omgeving. Berry Steenbruggen gaf toen al yogales in Deventer. Later kwamen er yogalessen in Twello, Terwolde en Epse  bij. Nu wordt er ook nog yoga gegeven in Colmschate. Yogaberry is ook bekend om de yoga die hij verzorgt voor doelgroepen. Omdat ik al meer dan 35 jaar fulltime yoga verzorg in Deventer en omstreken zijn de yogalessen zo uitgebalanceerd dat iedereen yoga kan volgen. Iedereen in Deventer kent intussen wel YogaBerry. Omdat de laatste jaren de yogalessen zijn uitgebreid vanuit Deventer naar plaatsen dicht om Deventer heen, is het inhalen van een les heel gemakkelijk. Aan duizenden mensen heb ik de yogaontspanning mogen geven de afgelopen jaren, dus jij kent ook vast wel iemand in je omgeving die goede ervaringen heeft met de Deventer yoga door Berry Steenbruggen. Omdat ik uit de computerwereld kom is online yoga voor mij goed in te vullen.