yoga olst

Yoga Olst, yogalessen met veel extra’s

OLST

Yoga Olst, voor bewoners met belangstelling voor yoga! Vijfendertig  jaar geleden begon ik met mijn eerste yogalessen. Ik startte destijds met het geven van lessen op De Worp in het Hovenhuus in Deventer, mijn oude kleuterschool. In De Boskamp, Olst, gaf ik jarenlang yogales in Het Meesterhuus.

Waar yoga bij Yoga Olst?

Na al die jaren is de vraag naar yogalessen in Deventer en omgeving alleen maar groter geworden. Ik heb mijn werkomgeving langzamerhand uitgebreid naar Twello, Terwolde en Epse. Maar voor yogalessen in Olst zijn er ook verschillende mogelijkheden om te ontspannen. Het is ook mogelijk bij yoga Olst om yogales thuis te ontvangen.

De Schalm voor yoga

Heb je belangstelling voor yogalessen en ben je woonachtig in Olst, dan is bijvoorbeeld wijkgebouw De Schalm in Deventer een perfecte locatie. Slechts op een steenworp afstand (en fietsafstand) van Olst. Gelegen in de wijk Borgele, met voldoende parkeergelegenheid voor je auto.

Lestijden

Op de donderdag een “normale” yogales om 18.46 uur, maar ook een meditatieles van anderhalf uur om 20.00 uur. Bij een meditatie yogales ontspannen we eerst het lichaam. Dan maken we de adem rustig. Door deze mooie voorbereiding gaan we door met meditatie om het denken te ontspannen.Ook kun je bij yoga Olst altijd een les op een andere tijd of locatie inhalen. Heb je wisselende werktijden of ben je om welke reden dan ook een keer verhinderd: een gemiste les is dus nooit een verloren les!

Gratis Proefles bij yoga Olst

Kom uit Olst naar De Schalm voor een gratis proefles en ervaar wat yoga voor je kan betekenen! Wanneer je na de proefles besluit om verder te gaan met Yoga, dan ontvang je een mooi yogaboek gratis. Yoga Olst verzorgt ook zomeryoga, yogaworkshops, spirituele wandelingen door Deventer.

Kijk voor de lestijden en meer informatie op www.yogaberry of stuur een mail naar info@yogaberrydeventer.nl