Ouderen yoga in Deventer.

OUDEREN  YOGA IN DEVENTER

Ouderen yoga kan je ademhaling veranderen en verbeteren.

 

DE BUIKADEMHALING

Veel ouderen zijn jammer genoeg niet bekend met de buikademhaling, een weldaad voor het lichaam! Yoga voor ouderen is er om je hiermee kennis te laten maken.

Aandoeningen zoals astma, bronchitis of COPD kunnen ademhalingsproblemen geven. Vaak adem je dan te kort en te hoog in de borst, waardoor je je onrustig en opgejaagd kunt gaan voelen, slecht slaapt, enz.

Zeker wanneer je dat je hele leven al hebt gedaan, kan het lastig zijn om op een andere, maar wel veel betere manier te gaan ademen!

Tijdens mijn ouderen yoga leer ik je de buikademhaling!

Met behulp van  eenvoudige oefeningen ervaar je de buikademhaling. Merk je opeens dat je op een andere manier ademhaalt. En kan ik je er mee vertrouwd maken. Yoga voor ouderen zijn oefeningen die je in je dagelijks leven ook kunt doen. Na verloop van tijd ga je merken dat de buikademhaling je beter afgaat. Door de buikademhaling wordt er meer zuurstof in het bloed opgenomen. Je kwaliteit van leven zal hierdoor toenemen.

SPANNING EN ONTSPANNING

Yoga voor ouderen heeft nog meer te bieden.

Ouderen hebben al een heel leven achter de rug! Misschien heb je veel mee hebt gemaakt en dat kunnen heftige gebeurtenissen zijn geweest, die moeilijk verwerkt kunnen worden.

Gratis yogaboek bij aanmelding ouderen yoga yoga in Deventer

Gratis yogaboek bij aanmelding ouderen yoga

Daardoor zijn ouderen meer naar binnen gericht dan jonge mensen.

Gebukt gaan onder spanningen veroorzaakt stress en kan ook lichamelijke problemen geven. Ook hiervoor kan ouderen yoga wat voor je betekenen. Bij mij leer je door lichaamsoefeningen weer wat soepeler en leniger te worden. Spanningen los te laten en ontspanning toe te laten. De les sluit ik altijd af met een eindontspanning, waardoor spanningen naar de achtergrond raken en kunnen verminderen.

 GRATIS PROEFLES YOGA VOOR OUDEREN

Welkom voor een gratis proefles bij Yoga voor ouderen in Deventer!

Ouderen yoga, vrijdagmiddag in De Schalm, Dreef 1,  in Deventer van 14.30 tot 15.30 uur.

MEER WETEN?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *