yoga nieuws Deventer

Yoga Nieuws Deventer

Yoga nieuws  Deventer

Yoga nieuws Deventer, elke week komt hier te staan de informatie over de yogales van de komende week!

 

 

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

yoganieuws in Deventer
Op Bali tijdens bijscholing, yoga Berry in Deventer

 

 

 

 

 

 

 

Yoga nieuws buitenyoga

In juli en augustus weer buiten yoga, in de mooie natuur.

_______________________________

Spiritueel Deventer

Wij dragen spiritueel Deventer een warm hart toe daarom hebben we de facebookgroep spiritueel Deventer opgericht! Meld je gratis aan en geniet wat er op spiritueel gebied allemaal te doen in in onze koekstad! Je kunt er ook gratis berichten achterlaten. Yoga nieuws Deventer houdt spiritueel Deventer actueel.

______________________________

Nu kun je een yogales met een thema ( schouder en nek, buikademhaling, enz) downloaden van deze site, betalen en meteen aan de gang thuis!
Kijk hier: yogaberry downloads
______________________________

Je kunt ook een yoga APP downloaden voor het android en apple telefoon! De APP geeft je veel informatie en elke 2 weken een gratis visualisatie of ontspanningsoefening. Wij zijn de enige yoga docent in Deventer die deze extra service geeft!

______________________________

GUN UZELF ONTSPANNING IN DE WERELD VAN YOGA

_____________________________

Yoga nieuws tenenlezen

Wij hebben ook veel ervaring in het lezen van tenen! Misschien eens wat anders bij een bedrijfsuitje of familie feestje?

______________________________

Zie voor het uitgebreide programma van Berry Steenbruggen, zie workshops!

______________________________

Mail info@yogaberrydeventer.nl tel. 0570644770 of 0618735591

Yoga nieuuwsberry

Mijn goeroe Osho bewonder ik nog steeds. Zijn humor en manier om iets duidelijk te maken is uniek.

Alle meesters ter wereld hebben de nadruk gelegd op een ding: dat je tot je werkelijkheid moet komen zoals je bent. Maar niemand luistert naar hen. Zelfs als mensen willen weten wie ze zijn, hopen ze eigenlijk dat ze net zoals het zelf zijn dat ze projecteren. Als ze eenmaal aan het werk gaan, wordt het moeilijk. Lelijkheid steekt de kop op, gemeenheid, verschrikkelijke kwaadheid, haat, jaloezie, wordt gevoeld. De hel breekt helemaal los en je wordt bang en je rent naar buiten om je weer aan een ideaal zelf vast te klampen. Dat is goedkoop. In het yoga nieuws Deventer ontvang je ook informatie over de meesters

Onthoud dat je jezelf moet leren kennen zoals je bent. Laat al je idealen los. Ze zijn prachtig, maar ze zijn giftig. Het zijn waanideeën. Als je niet de idealen over jezelf loslaat, de beelden die je hebt geschapen uit onmacht om je werkelijkheid te verbergen, te maskeren…. Laat die maskers vallen, wees stil, wees leeg en kijk in je wezen, wat het ook moge zijn. In het begin is het bijna alsof je door een hel gaat, maar dat is de prijs die we ervoor moeten betalen.
Als je genoeg moed hebt en als je vol kunt houden, verdwijnt de hel al gauw, de wolken zijn weg en de zon straalt aan de wolkenloze hemel. Dan ben je bij je innerlijke paradijs aangeland. In het yoga nieuws staan regelmatig mooie wijsheden.

Hemel en hel zitten allebei van binnen. Hel is gewoon je buitenkant, hemel is je middelpunt zelf.
Jij bent het oog van de wervelwind. Volgens tao hoef je eigenlijk niets te doen. Je moet gewoon binnendringen in je eigen wezen. Yoga nieuws Deventer kan jou ook inspireren.

Osho- Tao onderweg[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]