yoga nieuws deventer

YOGA NIEUWS DEVENTER TWELLO

Yoga nieuws Deventer, elke week ontvang je gratis informatie over de yogales van die week . Volg je geen yogales bij mij, dan is het ook interessant, want in het yoganieuws staat informatie over chakra’s, aarden, loslaten, yogareizen, yoga retraites en veel meer.

Het yogaberry yoganieuws

In de 35 jaar dat ik yogadocent ben verstuur ik al 10 jaar elke week het yoganieuws. Intussen kun je in mijn blog heel veel vinden over yoga, meditatie enz.

Yoga nieuws Deventer en de yoga APP

Download mijn yoga App op je android telefoon en je hebt alle yoga informatie altijd bij de hand. De APP is te vinden onder yoga en Deventer. Ik ben  de enige yogadocent in Deventer die je ondersteunt met een yoga APP in je yoga beoefening.

Kan ik jou ook verwelkomen bij het Deventer yoga nieuws?

Meld je even aan door een mail te sturen aan info@yogaberrydeventer.nl

In mijn yogalessen gebruik ik elke week een thema zoals: loslaten, ontspannen, de chakra’s, de adem, voelen, ruimte, enz. Dit thema wordt uitgelegd en per mail verstuurd. Ook worden in het yoganieuws leuke workshops vermeld. De yoga reizen naar Bali en India worden aangeboden. Ook de yogaboeken die ik in eigen beheer uitgeef worden met leuke acties aangeboden.

Yoga nieuws Deventer met gratis proefles

Vind je de thema’s  in het Deventer yoga nieuws interessant dan kun je altijd de yogales volgen met het thema. Je betaalt dan maar 10 euro voor deze yogales. Kijk eens op www.yogaberrydeventer.nl naar alle lestijden in Deventer Colmschate Terwolde en Twello.

yogaberrydeventer.nl

Yoga nieuws Deventer is verbonden met yoga door Berry Steenbruggen

Meer dan 1000 mensen hebben in Deventer en omgeving (Twello ,Terwolde en Epse) al mogen ervaren wat yoga  voor hen kan betekenen in het dagelijks leven. Je kiest bij mij voor een totale yogabeleving met  12 yogalessen in de week.   Wateryoga in het zwembad De Schaeck in Twello, zwangerschapsyoga, elke week het yoganieuws met informatie over de komende yogales.  Privé-begeleiding, reizen naar India en Bali, ondersteuning met yogaboeken, workshops en C.D’ s.  Als enige in Deventer met een yoga APP voor op je telefoon. Ik geef elke werkdag meerdere yogalessen in Deventer, dus inhalen van een gemiste les is geen probleem! Gemiste lessen door je vakantie of om andere redenen worden vergoed. Je kunt na je vakantie dan twee keer in de week komen. De yogalessen zijn vaak op bijzondere plekken in Deventer zoals spirituele ruimten (kerken).

Deventer yoga

Wil jij meer weten over yoga in Deventer? Kijk dan eens bij Deventeryoganieuws

Ontvang een gratis yoga en yogales. Kijk onder Deventer yoga, yoga Twello, yoga Voorst, yoga Bathmen, yoga Diepenveen, yoga Olst en voeg het woord Berry toe onder google.

Mail

Mail voor het gratis Deventer yoga nieuws info@yogaberrydeventer.nl