Yoga powernap

Yoga nidra Deventer is meer dan slapen

Yoga nidra Deventer

Yoga nidra Deventer, in mijn yogalessen gebruik ik veel methoden om tot ontspanning te komen. We beginnen met een “grove”ontspanning, namelijk die van het lichaam. Door pranayama, ademhalingoefeningen en de buikademhaling komt de adem tot ontspanning. Door yoganidra kunnen we het denken tot rust brengen.

Yoganidra en astraal reizen

Wij yogi’s gebruiken de yoganidra voor het astraal reizen, maar voor velen is een diepe ontspanning al heel mooi. Veel van mijn cursisten genieten van de yoga nidra omdat ze in een dromige staat komen waarbij ze niet in slaap vallen.  wel  horen de cursisten wat ik als yogadocent alles zeg en ook een wakkere staat van bewustzijn ervaren.

yoga nidra deventer door yogaberry in Deventer

Yoga nidra Deventer met visualiseren

Visualiseren vinden veel mensen nogal moeilijk. Maar bij yoga mudra kom je in de dromerige wakkere ontspanning en dan lukt het spontaan om te visualiseren. Eigenlijk visualiseren we de hele dag, kijk maar eens wanneer je naar de tandarts gaat wat je al visualiseert voor je er naar toe gaat.

Door yoga nidra, het lichaam optimaal herstellen

Als yogadocent geloof ik in de kracht van de aandacht! Bij yoganidraDeventer maken wij goed gebruik van die aandacht voor en in het lichaam in combinatie met ontspanning. Deze ontspanning, yoga nidra en aandacht zorgen er voor dat het lichaam optimaal kan herstellen.

Yoga nidra Deventer een yoga adres voor verantwoorde yoga nidra

Al meer dan 30 jaar verzorg ik yogalessen in Deventer, Epse, Twello en Terwolde. Een paar jaar geleden heb ik mijn 15000 ste yogales gevierd met mijn cursisten. De yoganidra paste ik al toe in de ontspanning bij de yogalessen toen yoga nidra nog helemaal niet bekend was in Nederland. Tijdens mij reizen door India ben ik veel in aanraking gekomen met yoganidralessen.  Daarom kan ik ook de Indiaseyoganidra vanuit de bron in Nederland overbrengen.

Is yoga nidra voor luie mensen?

Het is belangrijk dat je de yoga vorm vindt die bij je past. Uit de yogavormen zoals yoganidra, hatha yoga, mindfulness yoga, fitness yoga, enz. moet je het geluk hebben om de yogavorm te vinden die bij jou past! Yoga is verbinden en welke verbinding past bij jou?

Yoganidra in combinatie met de wateryoga

wateryoga en yoga nidra

Yoga nidra Deventer is mooi te combineren met de wateryoga. Na de wateryogaoefeningen drijven we als ontspanning met behulp van drijvers. Het water draagt je, wat een diepe ontspanning geeft. Alleen al de controle loslaten en je laten dragen door het water is al een spirituele ervaring. De yoganidra geeft een extra dimensie omdat de ervaring in het lichaam op vele niveaus te voelen is.

yoga nidra Deventer