yoga en meditatie

Yoga en meditatie, is er voor iedereen

Yoga, wat is het?

Yoga en meditatie, vaak wordt yoga uitgelegd met zweverige termen zoals juk. Hier word je niet veel wijzer van. Heel praktisch kan ik je vertellen dat je na een yogales heel bewust wordt van lichaam, gevoelens, adem en het denken. Dat bewustzijn zorgt voor een natuurlijke balans in je leven. Dus jij hoeft niets te doen, maar de yoga doet het voor je. Voor mij is een yogales een uur dat dat ik mij (na dertig jaar nog steeds)  laat “raken”. Wij zijn erg gericht op de buitenwereld en bij een yogales kom je weer thuis bij jezelf.

Een yogales is er voor iedereen, hoe kan dat?

Omdat er vele yogavormen worden gegeven en ook voor veel doelgroepen, is er een yogales voor iedereen. Zo is er: stoelyoga, wateryoga, meditatie yoga, asana yoga, enz.  Maar ook is er dus yoga en meditatie voor bepaalde groepen mensen zoals de plusyoga, yoga tegen kanker, yoga voor kinderen, yoga met een verstandelijke beperking, yoga voor gehandicapten, enz. Kortom je kunt altijd wel een yogavorm vinden die bij jou past. Het mooie is dat een proefles bij mij gratis is en je kunt voelen of de yogavorm bij je past. Zo kun je bij mij zes verschillende yogavormen ervaren: hathayoga, meditatieyoga, wateryoga, blootwateryoga, meditatieyoga en de ladiesnight yoga.

yoga en meditatie is met beide voeten op de grond staan

Yoga en meditatie, wat  voor jou?

De reden om eens een  yogales  te volgen is voor iedereen anders. Je kunt dus een yogales volgen om een uurtje bewust te zijn van je lichaam, ademhaling en je gevoelens. Maar is zie ook steeds meer mensen die naar een  yogales komen gaan om de prikkels uit het dagelijks leven te verwerken een soort control alt delete dus. Om te ontspannen bij yoga komt ook  voor maar er zijn in deze maatschappij nu zoveel redenen om op yoga te gaan. Zelf geniet ik nog elke dag een uur of drie a vier van yoga om zo bewust te worden van blokkades en de blik naar binnen te brengen, in het lichaam dus. Het is bijna niet uit te leggen wat je voelt tijdens een yogales, dus het beste is er gewoon eentje ervaren.

Welkom in mijn yogawereld van ontspanning

In de afgelopen dertig jaar is er een wereld van ontspanning ontstaan in Deventer en omgeving. Het begon eerst met hathayoga maar later werd dit uitgebreid met meditatieyoga, wateryoga, de Ladiesnight, blootwateryoga, meditatie, zwangerschapsyoga en privélessen. Je kunt deze vormen van yoga zo mooi combineren voor een leven in balans. Ook is er in de wereld van ontspanning regelmatig workshops, reizen naar Bali en India, tenenlezen en voetmassages. De laatste tijd zie je dat er steeds meer cursisten zijn die thuis willen genieten van een yogales en precies kunnen aangeven wat ze in een yogales willen ontvangen. Laat je eens een yogapriveles aanmeten door mij met yoga en meditatie.

Proefles yoga en meditatie

De drempel om eens te genieten van een yogales is bij mij heel laag, de eerste proefles is daarom dus gratis. Na de proefles kun je beslissen of je door gaat  of niet. Ook kun je elke week het yoganieuws vrijblijvend ontvangen, hierin staan mooie yogatips en de theorie van de yogales die er is die komende week. Voor een proefles heb je niest nodig, yogamatten zijn altijd aanwezig. Trek ruim zittende kleding aan en neem een badlaken mee. Laat je daarna onderdompelen in gevoelens van diepe ontspanning door yoga en meditatie

Tweede yogaproefles

Voor een tweede proefles bij een andere yogavorm betaal je dus maar 5 euro. Na de proefles kun je met de yogadocent je speciale wensen kenbaar maken. Ook is het mogelijk om mij een mail te sturen, je ontvangt dan een link die je brengt naar een yogavideo. Je kunt dan al thuis voelen hoe het is om in de wereld van ontspanning te stappen. Yoga en meditatie is er voor iedereen, ook d.m.v. yogaprivelessen.