yoga meditatie Deventer

Yoga meditatie Deventer, meditatie yogalessen

Vindt de stilte in jezelf

Yoga meditatie Deventer, in Deventer en omgeving verzorg ik al meer dan dertig jaar yoga en meditatie lessen. Op de donderdagavond is en een speciale yoga meditatieles. Je kunt ook kiezen voor prive meditatielessen. Vaak kun je al na een aantal privélessen zelf gaan mediteren thuis. Bij mediteren thuis kunnen wat aanwijzingen een goede stimulans zijn om te zitten.

Heb jij interesse in een intensieve 1.5 uurs yogales met meditatie?

Yogameditatie Deventer is er elke donderdagavond om 20.00 uur is er  een in De Schalm in Deventer, Dreef 1.  Deze yogales is wat langer dan de andere yogalessen, namelijk anderhalf uur. In deze les doen we dus veel yogaasana’s. Ook brengen we met ademhalingsoefeningen de adem en de geest tot rust. Wanneer het lichaam en de geest tot rust zijn gekomen beginnen we met de meditatie. We mediteren een 10-15 minuten om het denken tot rust te brengen bij de yoga meditatie. Aan het einde van de yogales is er ook nog een ontspanning. Je geniet dus twee keer van een diepe ontspanning in de yogales.

yoga meditatie

Yogameditatie Deventer door Berry Steenbruggen

In de afgelopen dertig jaar ben ik bijna elk jaar naar Azie afgereisd voor de laatste meditatie inzichten. Vooral de inzichten van Krissnamurt en Osho spraken mij erg aan. Meditatie komt vaak voor in de yogalessen. We mediteren ook met een mantra of met een mudra. De adem is vaak een goede leidraad bij meditatie. Je ontvangt persoonlijke adviezen bij je meditatie thuis. Ook kun je een meditatiekussen op maat aanschaffen. Cursisten ontvangen een speciale korting. De laatste tijd zijn er ook veel privé meditatielessen, je leert een meditatie op maat. Ontdek in een paar lessen welke meditatie er bij jou past.

yoga meditatie in Deventer, yoga lestijden

 

 

 

 

 

Bekijk de video over yoga meditatie Deventer

Bekijk ook de andere video’s op mijn youtubekanaal.

 

Contact yogameditatie: info@yogaberrydeventer.nl of 0618735591.

Je eerste yogameditatieles bij yoga meditatie Deventer is gratis op de donderdagavond om 20.00 uur in De Schalm in Deventer.

Kijk ook eens op meditatie deventer