lotus yoga ontwikkeling

Yoga lotus ontwikkeling voor een fijn leven

Yoga lotus ontwikkeling. Iedereen loopt wel eens spaak in het leven. Dit kan zijn in een relatie, op het werk, of dat je moe wordt van jezelf. In onze maatschappij draait veel om status, geld en uiterlijk vertoon. Maar op een gegeven moment merk je dat je niet gelukkig wordt van deze manier van leven. Je zoekt misschien wat meer innerlijk geluk. De kerken hebben misschien niet datgene te bieden wat bij je past. De oude yogawijsheden kunnen een mooie aanvulling zijn in je leven. Ook gaat dit goed samen met een psycholoog of andere hulpverlener.

Yoga lotus ontwikkeling

Een lotus staat met zijn wortels in de shit of modder en dat is nodig om te groeien. Door deze shit wordt de lotus een krachtige mooie verschijning. Het is mens eigen om de shit in het leven uit de weg te gaan. Maar het is vaak wel nodig om er door heen te gaan. Yoga heeft zoveel mooie gereedschappen om gebeurtenissen te verwerken of een plek te geven in je leven. We maken bij de yogalotusontwikkeling gebruik van de oude yoga wijsheden, mantra’s, mudra’s, visualisaties en natuurlijk yogaoefeningen.

Yoga lotusontwikkeling in een groep of in een privéles

Er zijn verschillende mogelijkheden om met de lotusyoga te ontwikkelen. Je kunt in de normale yogagroep. Ook privéles is mogelijk. In een groep zie je herkenning.

Yogadocent Berry Steenbruggen en de yoga lotus ontwikkeling

Berry begeleidt al meer dan 30 jaar mensen in hun persoonlijke ontwikkeling. Toen hij in 1983 werkte bij een computerindustrie kwam hij zelf in een burn-out terecht. Door yoga en meditatie kwam hij uit dit zwarte gat. Berry combineert altijd bij de yogalotusontwikkeling de yoga en zijn eigen ervaringen in het leven met yoga. Elk jaar reist hij naar India en deze wijsheid komt zeker naar voren bij de yoga lotus ontwikkeling.