yoga locaties deventer

Yoga locaties Deventer bekeken met drone

Yoga locaties Deventer en omgeving. Berry Steenbruggen verzorgd yogalessen op bijzondere plekken. In de afgelopen 35 jaar heeft hij yogalocaties opgezocht naast kerken of in bijzondere yogazalen. Je kunt gemakkelijk een yogales inhalen. Er worden elke dag wel twee of meer yogalessen gegeven. Yogalocaties Deventer zijn gemakkelijk te herkennen door de mooie opnames met een drone.

’t Hovenhuus, Deventer op De Worp

Op De Worp in Deventer ben ik dus geboren.  Daarom een speciale yogalocatie, een paar honderd meter van mijn huis. Yoga de Worp was de eerste leslocatie zo’n 35 jaar geleden. Vanuit de stad ben je zo bij je yogales en je kunt de auto mooi kwijt bij het Hovenhuus. In alle yogazalen liggen yogamatten en in deze zaal liggen speciale judomatten. Je kunt altijd een eigen badlaken of slaapzak meenemen naar de Yoga locaties Deventer.

De Schalm, yoga in Deventer, de wijk Borgele

In De Schalm verzorg ik dus  vier yogalessen in de week. Het is een mooie ruime leslocatie. Vanuit Diepenveen ben je zo in De Schalm. Deventer yoga voor veel keuze in tijden en plaatsen.

Gebouw Irene, yoga locaties Deventer en omgeving in Twello

Yoga Twello is een locatie achter de kerk. Er is een ruime parkeerplaats aanwezig achter de kerk. Zelf geniet ik altijd wanneer ik na de yogales de deur uitloop bij gebouw Irene. Yoga Voorst, voor deze yogalessen kun je dus hier ook terecht. Yoga locaties Deventer en omgeving, voor yoga in stilte.

De Bongerd, yogalessen in omgeving Deventer, Terwolde

Ook overdag wordt er yogales gegeven door yoga Terwolde. Elke woensdagmiddag kun je hier terecht voor een yogales. Hier kun je ook mooi een yogales inhalen. Yoga locaties Deventer en de Schalm zijn al meer dan twintig jaar met elkaar verbonden.

De kerk in Epse Deventer omgeving, Epse

Op deze yogalocatie bij Epse yoga ben ik zelfs trots. Ik ben opgevoed met de kerk, dus kerken hebben nog steeds een aantrekkingskracht op mij. Vaak ben ik hier een uurtje eerder voor de yogales begint, om even te mediteren. De yogaworkshops worden hier ook veel gehouden. Op de maandagavond worden hier dus twee yogalessen gegeven. Deze kerk is dus gemakkelijk te bereiken vanuit Deventer, Bathmen en Gorssel.

Met dank aan Bjorn voor de mooie opnames van de Yoga locaties Deventer.