yoga lesrooster

Yoga lesrooster Deventer, flexibel rooster in Deventer

Yoga lesrooster, een uitgebalanceerd schema

Yoga lesrooster, de yogalessen bij yogaberry hebben een mooi weekschema. Zo zijn er 2 a 3 yogalessen per dag, dus inhalen van een yogales is geen probleem. In de zomermaanden is er zomeryoga op een mooie plek in de natuur en bij slecht weer in een mooie kerk of andere binnen locatie. Je mag ook verschillende yogalessen volgen. Zo is er meditatieyoga, wateryoga en stoelyoga.

Yoga lesrooster met veel variatie

Omdat ik in Deventer en omgeving yogalessen verzorg kun je ook je yogales inhalen op bijzondere plekken, zo is er yoga in een kerk. Op de donderdagavond is er yoga in combinatie met meditatie, deze yogales is ook 1.5 uur i.p.v. een uur. Op de dinsdag ben je welkom voor de wateryoga in Twello, je betaalt alleen de toegangsprijs van het zwembad. Je kunt de groepslessen ook combineren met privélessen.

Yoga lesrooster met een extra yogales in de week

Ik werk in mijn yogalessen met thema’s, zoals loslaten, de adem, aarden enz. Vind je een thema heel interessant dan kun je zonder extra kosten een tweede yogales ergens volgen in die week. Ook kun je een meditatieyogales eens combineren met een Hatha yogales. Ook hoef je nooit een yogales te missen want je bent altijd welkom in een andere yogales in die zelfde week.

Yogalesrooster in de zomermaanden

yoga lesrooster
Ook een zomer yoga lesrooster

In de zomermaanden is er een mooi gevarieerd yoga lesrooster. Yoga op bijzondere plekken buiten, zoals bij de levenstuinen in Teuge. Elke week zijn er 1 a 2 yogalessen in de week. Ik kijk op buienradar hoe de vooruitzichten zijn voor de komende week en plan een yogales in voor die week. Je ontvangt een mail met de informatie waar de yogales is en hoe laat. Yogamatten neem ik mee, maar je kunt ook je eigen mat meenemen. De knipkaart heeft 5 knipjes, maar gebruik je ze niet allemaal ontvang je geld terug.