yoga lesgeld

Yoga lesgeld crisis prijsje in Deventer en omgeving

Yoga lesgeld

Yoga lesgeld, de afgelopen 7 jaar heb ik het lesgeld gelijk kunnen houden door de kosten laag te houden. Er was altijd al een korting voor mensen met een kleine beurs. De stichting rechtop van de gemeente heeft een regeling waaraan ik ook mee doe. Voor mensen die gebruik maken van rechtop  heb ik ook nog een extra korting van 50 euro op jaarbasis.

Yoga lesgeld in Deventer en omgeving  in crisis

Het normale lesgeld is 34 euro in de maand, 160 euro per vijf maanden en 300 euro per tien maanden. Tien maanden is een yogaseizoen bij het yoga lesgeld.

De afgelopen maanden zijn veel mensen in financiële problemen gekomen en daar houden we rekening mee het komende seizoen. Wanneer je de toezegging doet om een jaar lang yoga te volgen bij mij dan mag je het lesgeld van 300 euro betalen wanneer jou het uitkomt in het komende yogaseizoen. Betaal je het yoga lesgeld  tijdens de yogalessen in de maand september dan betaal je 300 euro ineens maar ontvangt ook een mooi yogacadeautje uit India.

Van inkoper naar yogadocent

yoga lesgeld

Berry Steenbruggen begon zijn carrière bij een grote computerfabrikant. Hoewel het werk daar prima was, ontdekte Berry dat hij er niet gelukkig van werd. De keuze was dan ook om een andere weg in te slaan. Ook kreeg hij door stress last van lichamelijke klachten zoals hyperventilatie en zocht naar oefeningen om te kunnen ontspannen. Zo kwam Berry in contact met de yogawereld en ontdekte dat deze wereld meer inhield dan alleen maar oefeningen. Hij begon met het volgen van yogalessen en kwam erachter dat hoe meer hij die volgde, hoe beter hij zich ging voelen. Berry vond verdieping in yoga door onder andere meditatie, kennis over mudra’s, mantra’s en de chakra energie. Langzaam werd yoga niet alleen een onderdeel van zijn dagelijks leven maar ook een manier van leven. Het yoga lesgeld was vroeger voor Berry ook moeilijk op te brengen, daarom zijn er veel financiële regelingen mogelijk.

Anderen inspireren, dát doet Berry Steenbruggen

Zijn nieuwe carrière als yogadocent is zo begonnen en na dertig jaar is hij daar nog steeds trots op. Het geeft hem veel voldoening. De energie die hij van yoga krijgt, geeft hij nu door via zijn yogalessen.

Als cursisten enigszins gespannen in de yogales komen en tijdens de yogaoefeningen ontspannen, wordt hij hiervan nog steeds warm van binnen.

Inmiddels worden er meer dan twaalf yogalessen gegeven in en rondom Deventer. Hij verzorgt vele vormen van yoga, zoals stoelyoga, wateryoga, meditatie, yoga bij verzorgingstehuizen en yoga op maat. Ook gebruikt hij de yoga als therapie bij privélessen. Het yoga lesgeld wordt aangepast na gelang de financiële situatie.