yoga klankconcert

Yoga Klankconcert, laat je raken

Klankconcert brengt je naar je innerlijk

Yoga klankconcert, heb jij je wel eens afgevraagd wat klanken met jou doen?Een reis door de diepere lagen van je bewustzijn, dat is wat je mee zult maken als je komt luisteren naar de sessie die ik ga geven.  Ieder muziekinstrument heeft zijn eigen werking.

Yoga Klankconcert met een thema

De rode draad in deze anderhalf uur is dat er mogelijk iets wakker geschud gaat worden of misschien juist tot rust mag komen.  Samen met mijn handpannen/Ravdrums, gong, klankschalen en tal van andere muziekinstrumenten gaan we samen op reis. Onder het motto ‘ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is’.

Het yoga klankconcert wordt verzorgd door Astrid en Berry

Wie is Astrid?

yoga klankconcert

Mijn naam is Astrid van der Maden en ik geef al 10 jaar soundhealings,  zowel individueel als in een groep.
Ik heb een sjamanistische achtergrond en maak dus ook gebruik van de sjamanendrum en andere native instrumenten.

Wie is Berry?

Berry Steenbruggen is al 35 jaar yogadocent in Deventer en omgeving. Omdat hij veel mantra’s gebruikt in zijn yogalessen werd hij geraakt door Astrid haar muziek.

Yoga klankconcert, welke instrumenten vertellen hun verhaal?

Astrid gebruikt veel verschillende instrumenten, die hun verhaal gaan vertellen. Hieronder foto’s van de instrumenten die hun verhaal gaan vertellen.

yoga klankconcert

Kristallen klankschalen

yogaklankconcert Epse

Muziekinstrumenten die Astrid veel gebruikt bij sjamanen rituelen

 

 

yogaklankconcert

Koperen klankschalen

Yoga klankconcert, waar en wanneer

De mooie kerk in Epse, Lochemseweg 36,  heeft een goede akoestiek. Daarom gebruiken wij deze plek vaker voor klankhealings. Omdat we beperkte ruimte hebben is op tijd aanmelden nodig. Het is een ligconcert, maar je mag altijd een stoel gebruiken. Neem zelf een slaapzak mee, yogamatten zijn aanwezig. De investering is 15 euro voor een ligplaats en 10 euro voor een zitplaats. Na betaling is uw reservering gegarandeerd.

Het yoga klankconcert is op zondag 19 april 2020 om 14.30 uur.