Yoga Keizerslanden Deventer

Yoga Keizerslanden Deventer

Yoga Keizerslanden Deventer

Yoga Keizerslanden Deventer
Yoga Keizerslanden Deventer, al meer dan dertig jaar een begrip

Yoga Keizerslanden Deventer, al 30 jaar een begrip. Op verschillende tijden en dagen kun je vanuit heel Deventer terecht voor een yogales.  Ook veel mensen vanuit Colmschate, Diepenveen, de Vijfhoek, Groot Douwel en het  Oostrik  kiezen voor yoga Keizerslanden Deventer. Zie de lestijden. Trakteer jezelf eens op een gratis proefles in De Schalm, Dreef 1.

Yoga Keizerslanden Deventer is goed te bereiken

In wijkgebouw De Schalm aan de Dreef  verzorg ik al meer dan 25 jaar yogalessen. Maar ook in Twello, Terwolde en Colmschate is er yoga en meditatie. Aan de Dreef (wijkgebouw De Schalm) in Deventer kun je gratis de auto kwijt. Tegenover De Schalm is een grote parkeerplaats. Wanneer je geluk hebt dan kun je de auto zelfs voor de deur kwijt. De bus stopt voor de deur. Kom je op de fiets dan staat je fiets veilig in het fietsenrek naast het gebouw.   De yogavorm is die ik verzorg is de hatha yoga, de klassieke vorm van yoga waarin een evenwicht tussen inspanning en ontspanning centraal staat. De yogales is op de donderdag om 18.45 uur in het wijkgebouw.  Ook is er meditatie yoga in De Schalm om 20.00 uur op de donderdag.

Yoga Keizerslanden Deventer, yoga voor iedereen

De yogaoefeningen zijn in principe voor iedereen geschikt en je kunt naar eigen vermogen de yogaoefeningen uitvoeren. In een hathayogales bij mij worden zowel dynamische als verstilde oefeningen gegeven met de aandacht naar binnen toe gericht.
Mentale en fysieke grenzen worden op een zachte manier opgezocht en verlegd.  Hierdoor kun je meer rust ervaren, beter zult slapen, dichter bij jezelf komt en beter in je vel gaat zitten! Welkom in mijn wereld van ontspanning. In deze tijd waarin we nu leven, lijkt het alsof we steeds meer behoefte krijgen aan balans, rust en verbinding.

HATHA YOGA, YOGA IN DE MEEST PURE VORM

Hatha yoga is de klassieke vorm van yoga waarin een evenwicht tussen inspanning en ontspanning centraal staat. Deze yogavorm doceer ik al 30 jaar in Deventer en omgeving!

DE BACKMITRA, HET HULPJE VOOR JE RUG OOK BIJ DE DEVENTER YOGA

Yogacentrum Deventer en de backmitra voor de rug
Yoga Keizerslanden Deventer en de backmitra

Na zoveel jaren yogalessen heb ik al heel wat mensen voorbij zien komen met rugpijn. Ik wil je graag laten kennismaken met de BackMitra, sinds kort in Nederland en bij mij verkrijgbaar. Combineer eens de BackMitra met yoga oefeningen in een groeps- of priveles, eventueel bij je thuis. Ik kom ook naar je toe met de backmitra, dan kun je hem gratis uitproberen. Yoga Keizerslanden Deventer geeft ook veel rug workshops.

PRIVÉLES, ALLE AANDACHT ALLEEN VOOR JOU!

Wanneer je dus op yoga Keizerslanden Deventer wilt, maar een groepsles nog een stap te ver is, dan kun je prive-yogalessen bij mij volgen. Hier krijg je persoonlijke aandacht op een dag en tijdstip naar jouw keuze. Een prive-yogales is er ook om je te laten groeien in je spirituele ontwikkeling. De les wordt afgestemd op jouw behoeftes en belangstelling. Het is zelfs mogelijk om thuis in Deventer privéles te ontvangen. Er worden oefeningen gedaan binnen jouw eigen grenzen. Na wat privélessen kan het zijn dat je aan kunt sluiten bij een groepsles van Yoga Keizerslanden Deventer.

Yoga Keizerslanden Deventer, meer Weten?

Wil je meer weten over Yoga Keizerslanden Deventer en de mooie zaal in De Schalm? Mail info@yogaberry.nl

Er wordt ook yoga gegeven in Deventer, Twello en Terwolde. Kijk maar eens onder google bij yoga Voorst, yoga Twello, yoga Colmschate, Deventer yoga en yoga Diepenveen.