yoga intensive

Yoga intensive voor verdieping

Yoga is meer dan de yogahoudingen

Yoga intensive, yoga is natuurlijk meer dan wat yogahoudingen en wat ademhalingsoefeningen. In de afgelopen 35 jaar heb ik gezien dat yoga steeds minder de aandacht kreeg van mudra’s, mantra’s, pranayama en dat de oude yogawijsheden niet meer gedeeld worden. Wie leest er nog de Ramayana of de upanishads?  Wanneer je wat meer toepast van  yoga dan de yoga-asana’s en de ademahalingsoefeningen dan ga je genieten van de spirituele yoga. Een yoga intensive houdt je scherp in yoga.

Yoga Intensive door yogadocent met 35 jaar ervaring

Altijd wanneer ik in India kwam en de goeroes en ashrams bezocht verwonderde ik mij hoe yoga heel anders beleefd wordt in India dan in Nederland. In de avond zit je samen mantra’s te zingen. Je praat samen over de yoga sutra’s. Ook lees je samen een boek over een grote yogi, zoals Saswitha. Gelukkig heb ik nu meer tijd om yoga intensive in Nederland op te pakken.

Hoe ziet de yoga insensive eruit?

We komen eens per maand bij elkaar en pakken een mooi yogathema, zoals prana. We gaan in dialoog wat btreft onze ervaring met prana. Als yogadocent vertel ik iets over mijn ervaringen en wat ik erover gelezen heb. Zo pakken we elke maand een ander thema. Een thema kan ook ingebracht worden. Ook is het mogelijk om in privélessen meer te leren over YOGA. Een yoga intensive kan op maat gemaakt worden.

Yoga intensive in het dagelijks leven

Wanneer je alle facetten integreert van  yoga in het dagelijks leven dan sta je ook anders in het leven. Je kijkt met een totaal andere blijk naar de blokkades en de problemen in je leven.  Yoga intensive geeft je een holistische kijk op veel dingen in je leven.