Yoga intake

Yoga intake Deventer

Waar kies jij voor bij je gratis intake?

Yoga intake, kies je yogavorm na een gratis intake. Hoe kies jij de yogavorm die bij je past? In mijn laatste onderzoek kwam naar boven dat veel mensen kijken of de yogales in de buurt is of er wordt gekeken naar de prijs. Maar er zijn veel vormen yogavormen zoals: Hatha Yoga, Vinyasa Yoga, Ashtanga Yoga, Yin Yoga, Kundalini Yoga, Yoga Nidra, Bikram Yoga, Power Yoga. Ook moet de yogadocent ook maar net passen in jouw energie. Bij je yoga intake kijken we naar meer dan de yogavorm die bij je past.

Hoe ziet de gratis yoga intake eruit?

Door de 20.000 yogalessen en de honderden privélessen heb ik goed inzicht gekregen welke vorm van  yoga bij iemand past. Ook wordt er gekeken waarvoor je voor yoga hebt gekozen. Er zijn mensen die op yoga gaan om gevoeliger te worden, om leniger te worden, voor bepaalde klachten, om de ademhaling natuurlijker te laten gaan of omdat ze verder willen met mediteren. De yoga intake duurt maar 15 minuten maar deze 15 minuten bepalen jouw yogagevoel.

Waarom gratis yoga intake?

Veel mensen komen er pas veel later achter dat de yogales anders uitvalt dan ze hadden gehoopt. Ze wilden niet bij een yogadocent zijn die je elke week op je hoofd laat staan, of dat de yoga te meditatief en te zweverig is. Bij jouw yoga intake kijken we naar veel dingen. Welke yoga past bij jouw lichamelijke gesteldheid. Er is zelfs stoelyoga wanneer het zitten moeilijk is. Ook of de yogadocent bij je past. Wanneer jij vragen hebt dan wordt er gekeken of dit past bij een yogadiscipline. Ook is priveyogales mogelijk, yoga helemaal aangepast aan jouw behoeften.

Bij wie doe jij je yoga intake?

In 1986 waren er maar vier of vijf yogadocenten in Deventer. Ik gaf toen yogales in Deventer. Later kwamen er yogalessen in Twello, Terwolde en Epse bij. Nu wordt er ook  yoga gegeven in Colmschate. Yogaberry is ook bekend om de yoga die ik verzorg voor doelgroepen.

Yoga Berry, een begrip in Deventer

Omdat ik al meer dan 35 jaar fulltime yoga verzorg in Deventer, Twello, Terwolde en Colmschate zijn de yogalessen zo uitgebalanceerd dat iedereen yoga kan volgen. Iedereen in Deventer kent intussen wel Yogaberry. Omdat de laatste jaren de yogalessen zijn uitgebreid vanuit Deventer naar plaatsen dicht om Deventer heen, is het inhalen van een les heel gemakkelijk. Aan duizenden mensen heb ik de yogaontspanning mogen geven de afgelopen jaren, dus jij kent ook vast wel iemand in je omgeving die goede ervaringen heeft met de Deventer yoga door Berry Steenbruggen. Mijn yoga intake in 1983 heeft er voor gezorgd dat ik mij direct goed voelde bij de yoga.

De Deventer Yoga is de vraagbaak in Deventer

Je kunt altijd een mail sturen naar de Deventer yoga en je ontvangt gratis advies. De 40 jaar yogaervaring deel ik graag met je.