yoga ingeving

Yoga ingeving, beslissen niet vanuit het hoofd

Denken of een ingeving

Yoga ingeving, ben jij je bewust van het verschil? Wanneer komt iets vanuit het denken en wanneer is iets een ingeving? Wanneer je je sleutels kwijt bent dan kun je proberen te herinneren waar je het laatst de sleutels hebt gehad. Maar het kan ook zijn dat je je ontspant of onder de douche staat en opeens krijg je door dat ze in een lade liggen. Komen die ingevingen ook uit een energie die betere beslissingen kan geven dan vanuit het denken?

Yoga en een ingeving

Wanneer je de stilte ingaat met yoga dan kom je uit het denken. Laat je eens verrassen wat er omhoog komt vanuit die yoga energie. Laat het gebeuren dat gevoelens, gedachten en denken vrij de gang kunnen gaan. Onze maatschappij stelde veel waarde aan het denken en aan kennis. Maar wat heeft het ons gebracht? De ingevingen zorgen vaak voor verbinding en niet voor tweespalt.

Yogaingeving en spiritualiteit

Met yoga kun je spiritualiteit ervaren. Die spirituele beleving kan je helpen met de yoga ingevingen. Met spiritualiteit kun je het ego wat loslaten en ontvang je energie die wat los staat van het ego. Spiritualiteit is heel wat anders dan religie. Spiritualiteit kun je ervaren in de natuur of een energetische plek.

Genieten van de yogaingeving

De laatste jaren geniet ik steeds meer van de ingeving. Het helpt mij om de dingen te doen die belangrijk zijn. Ook dingen die ik vergeten heb komt bij de yoga ingeving omhoog. Telkens is het glimlachen wanneer er weer een ingeving wordt herkent. Probeer eens het verschil te herkennen of iets vanuit het denken komt of dat het een ingeving is.

Ontdek zelf een de yoga ingeving

Ervaar zelf een met een gratis yoga proefles de ingevingen. Wanneer ontvang jij de ingevingen? Komen ze wanneer je de stilte ingaat, of bij de ontspanning? Ook kunnen matra’s en mudra’s je helpen.