yoga informatie

Yoga informatie digitaal in huis

Yoganieuws elke week per mail

Yoga informatie, ontspanning op maat en altijd bij de hand in huis. Op veel manieren is het momenteel mogelijk om yoga in huis te ontvangen. Het mooiste is natuurlijk een priveyogales,, maar er zijn ook andere mogelijkheden.

yoga informatie op een usb stick

 

Yoga informatie, altijd yoga op maat bij je

Op de yoga usb stick kun je door mij yoga informatie op maat laten zetten. Jij geeft door welke ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen, enz.  je wilt ontvangen.  Een combinatie van mudra’s, yogaoefeningen en oefeningen voor een bepaald gedeelte van het lichaam zijn ook mogelijk.  Deze digitale informatie zorgt er voor dat je leven een stuk ontspannender wordt.

Yoga informatie met een totale ontspanning

Omdat er op deze usb stick yogaoefeningen, visualisaties, ademhalingsoefeningen en aardingsoefeningen kunnen staan,  ontvang je een totale  ontspanning op maat. Door mijn 30 jaar ervaring met yoga zijn de oefeningen op de yoga informatie usb stick zo uitgebalanceerd dat een korte ontspanningsoefening een lange ontspanning geeft.

De Yoga usbstick met  yoga video’s

Yoga informatie

Yoga informatie met pure ontspanning

In de afgelopen 35 jaar dat ik fulltime yoga verzorg werd mij veel gevraagd of het ook mogelijk is om yoga op maat te doen in huis of op het werk. Kortom op de tijd en de plaats dat het jou uitkomt. Met deze usb stick is dit mogelijk. Yoga informatie kan dus ook per post worden verstuurd.

Yoga informatie usbstick, een origineel yogacadeau

Weet je iemand die wel wat extra ontspanning kan ontvangen, dan is het toch een heel origineel yoga cadeau om  hem of haar te verrassen met de yoga usb stick.  Door de mooie vormgeving is de usb stick heel geschikt om als cadeau te geven. Er is ook een mooie cadeauverpakking mogelijk. Wanneer je de yoga informatie ontvangt laat jij je verrassen door mooie cadeautjes.

Yogausbstick, voor weinig geld veel ontspanning

Een yogausb stick met yoga visualisaties kost 15 euro. Je ontvangt dan meditaties en visualisaties in een mp3 bestand. Je kunt thuis heel gericht yoga ervaren met een ontspanningsoefening, een ademmeditatie en visualisaties.  Ook kun je aangeven wat voor ontspanning je op de yoga usb stick wilt hebben. Dat kan zijn een algemene ontspanning, yogaoefeningen voor de rug, buikademhaling, nek- en schouder oefeningen enz. Voor deze yoga usb stick betaal je 20 euro. Er s ook een yoga usbstick met oefeningen voor de backmitra. Voor 50 euro ontvang je de backmitra en de usb stick met backmitrayogaoefeningen samen. Wanneer je een mooie cadeau verpakking om de usb stick wilt ontvangen dan betaal je daar 3 euro meer voor. Yoga informatie kan ook gecombineerd worden met andere tradities.

yoga usb stick voor totale ontspanning

Yogainformatie met een chakra challenge

Je kunt ook een yoga en chakra challenge ontvangen op de usb stick. Wat is er nu mooier om jezelf dagelijks te verwennen met yogaoefeningen die een grote verscheidenheid kennen. Voor elk chakra staan er yogaoefeningen op deze usbstick. Yoga informatie kun je op verschillende manieren ontvangen.

Bestel je op maat yoga informatie usbstick door mij een mail te sturen met je wensen, info@yogaberrydeventer.nl