Yoga informatie Deventer

Yoga informatie Deventer, elke week kun jij gratis  informatie ontvangen over yoga, yogareizen, mediteren enz. . Volg je geen yoga bij mij, dan is het ook interessant.

De yogaberry yoga informatie, info uit de eerste hand.

Omdat ik al 35 jaar  yogadocent ben ontvang je yoga informatie die 35 jaar beleefd is door mij. Intussen kun je in mijn blog heel veel vinden over yoga, meditatie enz.

Nog meer Yoga informatie Deventer met de yoga APP

Download mijn yoga App op je android telefoon en je hebt alle Deventer  yoga informatie altijd bij de hand. De APP kun je vinden onder yoga en Deventer. Ik ben  de enige yogadocent in Deventer die je ondersteunt met een yoga APP in je yoga beoefening.

yoga informatie Deventer staan ook open voor youw yoga verhaal

Meld je even aan door een mail te sturen aan info@yogaberrydeventer.nl

In mijn yogales gebruik ik elke week een yogathema zoals: loslaten, ontspannen, de chakra’s, de ademhaling, voelen, ruimte, enz. Dit thema wordt uitgelegd voor de yogales en per mail verstuurd. Ook worden in het yoganieuws leuke workshops vermeld. De yoga reizen naar Bali en India worden aangeboden. Ook de yogaboeken die ik in eigen beheer uitgeef worden met leuke acties aangeboden.

Yoga informatie Deventer met gratis yoga of meditatie proefles

Vind je de thema’s  in het Deventer yoga nieuws interessant dan kun je altijd de yogales volgen met het thema. Je betaalt dan maar 10 euro voor deze yogales. Kijk eens op www.yogaberrydeventer.nl naar alle lestijden in Deventer Epse Terwolde en Twello.

yogaberrydeventer.nl

Yoga informatie Deventer is verbonden met yoga door Berry Steenbruggen

Meer dan 1000 mensen hebben in Deventer en omgeving (Twello ,Terwolde en Epse) al mogen ervaren wat yoga  voor hen kan betekenen in het dagelijks leven. Je kiest bij mij voor een totale yogabeleving met  12 yogalessen in de week.   Wateryoga in het zwembad De Schaeck in Twello, zwangerschapsyoga, elke week het yoganieuws met informatie over de komende yogales.  Privé-begeleiding, reizen naar India en Bali, ondersteuning met yogaboeken, workshops en C.D’ s.  Als enige in Deventer met een yoga APP voor op je telefoon. Ik geef elke werkdag meerdere yogalessen in Deventer, dus inhalen van een gemiste les is geen probleem! Gemiste lessen door je vakantie of om andere redenen worden vergoed. Je kunt na je vakantie dan twee keer in de week komen. De yogalessen zijn vaak op bijzondere plekken in Deventer zoals spirituele ruimten (kerken).

Mail voor  gratis Deventer yoga informatie info@yogaberrydeventer.nl