yoga in Terwolde

Yoga in Terwolde, overdag, woensdag 14.30 uur

Yoga in Terwolde

Yoga in Terwolde wordt gegeven in het voormalige dorpshuis, in het centrum van Terwolde, Vaassenseweg 3a. Ook hier weer dichtbij een kerk, net als bij de andere yogalocaties. Ik geef op woensdag om 14.30 uur yogales in Terwolde. Kun je een keer niet  naar yoga in Twello of op De Worp, dan kun je hier gemakkelijk een yogales inhalen. Ben je woonachtig in de omgeving, bijvoorbeeld Nijbroek, dan kun je mooi hier overdag yogales volgen.

yoga in Terwolde, ook meditatie

Yoga in Terwolde met een gratis proefles.

Bij een proefles  bij yogales Terwolde kun je kijken of de yoga stijl zoals ik die al meer dan 30 jaar verzorg bij jou past. Een yogaproefles  is natuurlijk gratis.  Je kan daarvoor terecht in het Dorpshuis in Terwolde maar ook in Deventer (de worp), Epse, Twello, en bij mij aan huis voor een priveles. Kom zelf ervaren wat yoga Terwolde voor jou kan betekenen. Voor mij de uitdaging om jou te motiveren door te gaan met yoga in Terwolde!

yogales Terwolde met gratis proefles

Wateryoga in De Schaeck in Twello, dicht bij Terwolde

Elke dinsdagochtend wateryoga, om 11.30 uur  in Twello, zwembad De Schaeck. Wateryoga bestaat uit yogaoefeningen, bewust worden van de ademhaling, schouder- en nekoefeningen en een ontspanning. Omdat het water “draagt” ontlast het de knieën en andere gewrichten. Veel mensen uit Terwolde en omgeving komen dinsdagochtend naar de wateryoga en woensdag naar de yogales. Twee keer in de week een fijne ontspanning dicht bij huis.

Bij Yoga in Terwolde zijn er kleine groepen maar met grote aandacht

Bij yogaTerwolde ligt de nadruk op de ontspanning. Daarom zijn de groepen ook klein en de ruimte stil. In Terwolde kun je mooi overdag terecht voor een yogales. Elke woensdagmiddag om 13.15 uur. De yogales is een uur. Een proefles is gratis bij yoga  Terwolde.

yoga in Terwolde

 

Wie is Berry Steenbruggen?

Mag ik me even voorstellen?  Ik ben dus Berry Steenbruggen en verzorg de yoga in Terwolde veel mensen kennen mij als yogaberry in Terwolde.  Geboren en getogen in 1958 in Deventer, dicht bij Terwolde op de Worp. Na mijn schoolopleiding ging ik werken voor een grote computerfabrikant. Een goede job, maar ik was niet gelukkig. Al snel kwam ik erachter dat ik dit niet mijn verdere leven wilde doen maar meer wilde doen met de kwaliteit in het leven. Op een gegeven moment kwam ik dus  in aanraking met yoga. Mijn nieuwsgierigheid werd gewekt en ik ging op yogales. Hoe meer yogalessen ik volgde, hoe beter ik me weer voelde, zowel mijn lichaam als geest. Ik vond verdieping in mijn leven bij yoga. Al snel werd yoga niet alleen onderdeel van mijn dagelijks leven, maar ook een manier van leven! Ik werd yogadocent en zo ontstond yogaberry, waar ik na dertig jaar nog steeds trots op ben. Het geeft mij nog steeds veel voldoening om datgene wat ik zelf van de yoga ontvang aan anderen door te geven.  In Terwolde verzorg ik nu al weer 15 jaar yogalessen. Het oudste en bekendste yoga adres voor yoga in Terwolde.

Kijk ook eens op: TERWOLDEYOGA

Ontvang een gratis yoga en ontspanningsyogales. Kijk onder Deventer yoga, yoga Twello, yoga Voorst, yoga Bathmen, yoga Diepenveen, yoga Olst en voeg het woord Berry toe onder google.