yoga Gorssel

Yoga Gorssel en omstreken, yogalessen

yoga in Gorssel

YogaGorssel

Yoga in Gorssel, voor yoga kun je bij mij terecht in de buurt van Gorssel, maar ook in Deventer, Twello en Terwolde ligt er een yogamat voor je klaar! Ook via de A1 ben je heel snel vanuit de Vijfhoek in deze mooie locatie. Omdat er in een ruime  kerk yoga wordt gegeven  bij yoga Gorssel is het safe yoga. Deze kerk wordt ook veel gebruikt door cursisten om een yogales in te halen.

Yoga op een bijzondere plek.

De Kerk in Epse is mijn nieuwe yogaruimte. Het is een schitterende kerk, die enkele jaren geleden flink is opgeknapt. Zo werd er een symbolische wandschildering. die de verbinding voorstelt. op de muur aangebracht waardoor het een sfeervolle plek is geworden. Deze kerk gebruik ik ook voor workshops en zelfs mijn verjaardag wordt hier gevierd. Elke week verzorg ik yogalessen bij yoga Gorssel op de maandagavond. De kerk ligt aan de Lochemseweg 36 in Epse. Voor de kerk is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. YogaGorssel en Epse zijn al jaren 1.

Wanneer yogales bij yoga Gorssel?

YogaGorssel en de voordelen van yoga. Al duizenden jaren doen miljoenen mensen yoga, dus waarom jij nog niet? Yoga kan niet alleen je gezondheid verbeteren, je gaat je ook fitter en leniger voelen en het laat je bewuster in het leven staan. Kom dus een keer naar de kerk in Epse en beleef yoga! In een yogales genieten we van mindfulness, ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen en asana’s. Op de maandag kun je genieten van een gratis proefles om om 18.30 en om 19.45 uur bij yoga Gorssel.

Welkom in Epse bij yoga Gorssel

Je bent bij mij van harte welkom voor een gratis proefles in de kerk aan de Lochemseweg 36 te Epse.

Voor meer informatie over YogaGorssel, stuur dan een mail naar info@yogaberrydeventer.nl. Kijk ook eens op mijn site www.yogaberrydeventer.nl voor podcasts, vlogs en een uitgebreid blog.