yoga in Gorssel

yoga in Gorssel

Yoga in Gorssel

Yoga in Gorssel, voor yoga kun je bij mij terecht in de buurt van Gorssel, maar ook in Deventer, Twello en Terwolde ligt er een yogamat voor je klaar! Ook via de A1 ben je heel snel vanuit de Vijfhoek in deze mooie locatie.

Yoga op een bijzondere plek.

De  Kerk in Epse is mijn nieuwe yogaruimte. Het is een schitterende kerk, die enkele jaren geleden flink is opgeknapt. Zo werd er een symbolische wandschildering. die de verbinding voorstelt. op de muur aangebracht waardoor het een sfeervolle plek is geworden. Elke week verzorg ik er op de maandag nog steeds met veel plezier yogales aan mijn cursisten. De kerk ligt aan de Lochemseweg 36 in Epse. Voor de kerk is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Yoga in Gorssel, wanneer yogales?

Iedere maandagavond geef ik in de kerk in Epse twee yogalessen, om 18.30 uur en om 19.45 uur.

Yoga Gorssel en de voordelen van yoga. Al duizenden jaren doen miljoenen mensen yoga, dus waarom jij nog niet? Yoga kan niet alleen je gezondheid verbeteren, je gaat je ook fitter en leniger voelen en het laat je bewuster in het leven staan. Kom dus een keer naar de kerk in Epse en beleef yoga! In een yogales genieten we van mindfulness, ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen en asana’s.

Welkom in Epse

Je bent bij mij van harte welkom voor een gratis proefles in de kerk aan de Lochemseweg 36 te Epse.

Voor meer informatie, stuur dan een mail naar [email protected] Kijk ook eens op mijn site www.yogaberrydeventer.nl voor podcasts, vlogs en een uitgebreid blog.