yoga in Deventer en verre omgeving

Yoga in Deventer en verre omgeving

Berry verzorgt al bijna 35 jaar yoga in  Deventer.

Yoga in Deventer en verre omgeving.  Meer dan 1000 mensen hebben in Deventer en omgeving (Twello ,Terwolde,  Epse en Gorssel) al mogen ervaren wat yoga voor hen kan betekenen. Je kiest bij mij voor een totale yogabeleving met  12 yogalessen in de week.  Elke dinsdag is er wateryoga in het zwembad De Schaeck in Twello. Zwangerschapsyoga in samenwerking met Ellen Dijkstra. Elke week ontvang je het yoganieuws met informatie over de komende yogales, privé-begeleiding, reizen naar India en Bali,

Yoga ondersteuning

Berry ondersteuning je met de yoga met yogaboeken, workshops en C.D’ s en  als enige in Deventer met een yoga APP voor op je telefoon. Ik geef elke werkdag meerdere yogalessen in Deventer, dus inhalen van een gemiste les is geen probleem! Gemiste lessen door je vakantie of om andere redenen worden vergoed, je kunt na je vakantie dan twee keer in de week komen. De yogalessen zijn vaak op bijzondere plekken in Deventer zoals spirituele ruimten (kerken).

Yoga extraatjes

In de zomer (juli en augustus) geef ik buitenyoga. Deze zomeryoga is op mooie plekken in en om Deventer. Bijna elk jaar reis ik twee keer naar Azië voor inspiratie.  De laatste yoga kennis komt dan uit de bron naar de koekstad. De vakanties sluiten mooi aan bij het basisonderwijs, dus geen afwijkende vakanties t.o.v. de scholen. Wanneer je meer dan 1 keer in de week yoga wil volgen dan kan dat gewoon gratis.

yoga in Deventer en omgeving
yoga in Deventer en omgeving

Wie is YogaBerry?

Berry Steenbruggen is geboren in Deventer op de Worp waar zijn ouders een groentezaak hadden. Daardoor kwam hij ook in het “zakenleven” terecht als inkoper bij een grote computerfabrikant. Na 5 jaar werken als inkoper kreeg hij verschillende lichamelijke klachten en realiseerde hij zich dat dit niet was wat hij echt wilde. In 1985 besloot hij om de hardware te vervangen voor de software en zijn yoga ervaringen te delen. Zijn “nieuwe baas” heeft hem nu  30 jaar in dienst. Hij heeft in al die jaren mooie spirituele kado’s mogen ontvangen met als bonus een wereldreis van een jaar.  Samen met zijn cursisten maakt hij mooie spirituele reizen naar India en Bali.

15000 yogalessen bij de yoga in Deventer en verre omgeving

Hij heeft in 2015 zijn 15000 ste yogales verzorgd en dit gevierd met de cursisten. Berry geeft al 30 jaar les in Hatha Yoga in Deventer en omgeving. Hij is begonnen met Iyengar yoga en gaf later les volgens de Saswitha methode. Deze methoden heeft hij aangevuld met zijn ervaringen op het gebied van “Emotioneel Lichaamswerk”. Zijn specialisaties zijn: ontspanningsoefeningen ademhalingsoefeningen visualisaties . Ook ben je welkom voor yoga als therapievorm, de chakra’s privé lessen en het tenenlezen.

Yoga bijscholingen

Elk jaar gaat hij twee keer naar Azië voor bijscholing. Zijn inspiratie haalt hij bij Osho, Ratu Bagus, Krishnamurti en het LEVEN. Berry onderscheidt zich in Deventer door veel in spirituele plaatsen zoals kerken les te geven. Ook geeft hij maar 1 vorm van yoga, welke in 30 jaar zijn resultaten hebben opgeleverd.

Inhalen van een yogales geen probleem bij de yoga in Deventer en omgeving

Omdat er 11 yogalessen in de week worden gegeven kun je dus overal en altijd een les inhalen. De yogalessen zijn op speciale rustige plaatsen. Hij werkt met thema’s die herkenbaar zijn in het dagelijks leven.

Meer dan een yogales in de week bij yoga in Deventer en omgeving

Ook biedt Berry veel extra’s zoals: yogaweekenden, excursies, gastsprekers uit binnen- en buitenland. Er zijn yogareizen naar Bali/India. Yoganieuws per e-mail ontvang je bij bijna elke yogales. Van zijn spirituele reizen, twee keer per jaar, laat hij film en fotomateriaal zien. Ook geeft hij privé-lessen en privé zwangerschaps yogalessen.

Kom eens vrijblijvend een proefles volgen bij yoga in Deventer en omgeving

info@yogaberrydeventer.nl