Yoga in Deventer, yogalessen in en om Deventer

Yoga in Deventer en omgeving

Yoga in en om Deventer

Yoga in Deventer en omgeving,  yogales voor iedereen. YogaBerry  is al meer dan 35 jaar een yoga begrip in Deventer en omgeving. De yogalessen waren eerst tot in Epe en Wijhe toe. Maar nu zijn de yogalessen geconcentreerd in en om Deventer. Vanuit alle dorpen en buurtschappen om Deventer is er wel een yogales te vinden dicht in de buurt.

Ook yoga dichtbij:

In de dorpen Bathmen, Colmschate, Diepenveen, Lettele, Okkenbroek en Schalkhaar yoga in Deventer, yogalessen met kwaliteit. Maar ook in de buurtschappen Apenhuizen, Averlo, Frieswijk, De Bannink, Dortherhoek, Linde, Loo, Molenbelt. Oude Molen, Oxe, Pierkesmars, Rande en Zuidloo Yoga in Deventer. Kijk eens waar de yogales dichtbij is voor jou.

Yoga in Deventer en omgeving, yogales met veel extra’s

Yoga is meer dan een yogalesje in de week. Bij Yoga Berry ontvang je veel extra’s. Zo ontvang je elke week het yoganieuws, zijn er regelmatig workshops en kun je zelfs mee naar India of Bali.

Yoga in Deventer, yogales door Yoga Berry, wie is hij?

Berry Steenbruggen, Yoga Berry begon zijn carrière bij een grote computerfabrikant. Hoewel het werk daar prima was, ontdekte Berry dat hij in die wereld niet gelukkig  werd. De keuze was dan ook om een andere weg in te slaan. Ook kreeg hij door stress last van lichamelijke klachten zoals hyperventilatie en zocht naar oefeningen om te kunnen ontspannen. Zo kwam Berry in contact met de yogawereld en ontdekte dat deze wereld meer inhield dan alleen maar oefeningen. Hij begon met het volgen van yogalessen en kwam erachter dat hoe meer hij die volgde, hoe beter hij zich ging voelen. Berry vond verdieping in yoga door onder andere meditatie, kennis over mudra’s, mantra’s en de chakra energie. Langzaam werd yoga niet alleen een onderdeel van zijn dagelijks leven maar ook een manier van leven. Tijdens de coronacrisis had hij veel profijt van deze levenswijze. Yoga in Deventer en omgeving is er voor iedereen. Zo is er wateryoga, yoga privelessen, backmitrayoga en blootwateryoga.