Yoga healing Deventer

Yoga healing Deventer, genees jezelf eens

Genees jezelf met de liefdes energie

Yoga healing Deventer, misschien heb je wel eens een reiki cursus gevolgd, dan heb je gevoeld hoe krachtig deze energie is. Bij yoga zijn we ons bewust van het anahata chakra, het liefdes chakra. Deze energie is zo krachtig dat je warmte kunt voelen bij je hart. Ook kan deze energie er voor zorgen dat je spanningen loslaat en dat emoties en gevoelens loskomen. Kortom het stroomt vanuit je hart.

Blokkades in je hart chakra

Hoge bloeddruk, hartritme stoornissen en pijn op de borst kunnen tekenen zijn van een verstoorde vierde chakra energie. Bij de yoga gebruiken we yogaoefeningen, meditaties, de ademhaling en stilte om de energie bij het hart weer te laten stromen.

Chakra Soundhealing, waarom?

Bij de yoga gebruiken we ook vaak sound healings. Ons lichaam bestaat voor meer dan 75 % uit water. Door de trillingen van klanken worden onze cellen in beweging gebracht en hierdoor kom je op een niveau van ontspanning tot op celniveau. Alle chakrapunten komen onder de aandacht, zodat jouw energie weer gaat stromen en blokkades worden opgelost, ‘weggetrild’.
Het werkt uitstekend bij stress, slapeloosheid en onrust. Al van oudsher is bekend dat klanken een helend effect hebben op mens en dier.
Ook bij pijngerelateerde klachten is een chakra soundhealing effectief.

Meer over een soundhealing bij de Yoga healing Deventer

Soundhealing is in feite zeer oud, alleen de inzichten hieromtrent worden nu herontdekt en serieus genomen. Denk maar aan die helende belletjes van de Tibetaanse monniken en hun instrumenten om trance op te wekken en negatieve energieën te verdrijven.
Bijzonder van klankschalen is dat ze stilte geven.  Door de klank en trilling voel je rust en stilte. Elke klank van de schalen en de andere instrumenten voelt ook anders; lage klanken geven je aardse rust (basis chakra) en de hogere klanken geven juist energie (zonnevlecht en kruin chakra bijvoorbeeld).
Door de trillingen van een klankschaal krijgt je lichaam een innerlijke massage. Je voelt de trilling in je hele lichaam, dat geldt ook voor de klankbuizen en voor de sjamanendrum en de oceandrum, die je gedurende deze helende Soundhealing zullen vergezellen.

Yoga healing Deventer, hoe verloopt de healing?

Je gaat ontspannen liggen op mijn behandeltafel met een deken over je heen en vervolgens start ik jouw unieke reis door de klanken.
Ik maak gebruik van een sjamanendrum, klankschalen van kristal en traditionele klankschalen, klankbuizen, Chau gong, Koshi, oceandrum en nog veel meer instrumenten. Ook zet ik mijn stem in tijdens de behandeling.
Je zult tijdens deze reis door de klanken meegenomen worden in een diepe staat van ontspanning.