yoga handleiding

Yoga handleiding, helpt je bij de ontspanning

Waarom een handleiding bij de yoga?

Yoga handleiding, wanneer je begint met yoga dan is er misschien veel vreemd. Je hebt misschien nooit gehoord over chakra’s, mudra’s en mantra’s. Naast je yogalessen ontvang je veel extra’s zoals het yoganieuws waarin dit allemaal wordt uitgelegd. Dit alles maakt je yogabeleving en ontspanning compleet.

Het yoganieuws in de yoga handleiding

Naast je yogalessen ontvang je elke week het yoganieuws. In deze mail zie je alle informatie over de komende yogales. Yoga Berry gebruikt thema’s in zijn yogalessen. Deze yoga thema’s  in de yoga handleiding zijn: ontspannen, adem, ruimte, voelen, loslaten, enz.. Ook vind je in het yoganieuws informatie over andere yogavormen zoals de wateryoga en de stoelyoga. Je yogahandleiding verdiept zich ook elk jaar omdat je altijd de informatie ontvangt waar je op dat moment aan toe bent. De yogaworkshops kun je ook vinden in het yoganieuws.

Yoga informatie tijdens de yogales

De eerste 75 minuten ontvang je informatie uit de hand van yogaberry. In de afgelopen 35 jaar dat hij yogalessen verzorgt in Deventer en omgeving heeft hij natuurlijk veel beleefd met de yoga. Het is bijna altijd persoonlijke informatie die hij met je deelt, dit maakt je yoga handleiding veel completer. De informatie slaat altijd op het thema van de yogales.

Yoga handleiding met yogaworkshops

yoga handleiding en workshops

De workshops die er regelmatig zijn staan los van de yogalessen. Ook zijn er workshops die niet direct met yoga zijn verbonden.  Zo wandelen we elk seizoen door de levenstuinen in Teuge en gebruiken we de backmitra om de rug te ontspannen.  De yoga handleiding geeft je ook de mogelijkheid om eens in contact te komen met andere facetten van de yoga, zoals meditatie en klankschalen.

Yoga inclusief een gratis proefles

Je yogabeleving is natuurlijk niet compleet wanneer je niet eens kunt meemaken hoe complete yoga is. Daarom zijn er in en om Deventer gratis proeflessen. Na de yoga proefles ontvang je de complete yoga handleiding.