yoga Gorssel

Yoga Gorssel yogales met diepe ontspanning

Yoga Gorssel

Yoga Gorssel yogales voor Gorssel en omstreken. Ook via de A1 ben je heel snel bij deze mooie locatie. Het inhalen van een yogales is ook geen probleem, er zijn yogalessen in Deventer en Twello.

Verkocht

De kerk in Epse is helaas verkocht. Yoga Gorssel komt nu bij u thuis voor een privé yogales. Dit is yoga op maat, wanneer het u uitkomt. Ook wordt de yogales afgestemd op de persoonlijke behoeftes.

Yoga op een bijzondere plek.

De Protestantse Kerk in Epse is mijn nieuwe yogaruimte. Het is een prachtig kerkgebouw, enkele jaren geleden is deze kerk flink opgeknapt. Zo werd er een symbolische wandschildering op de muur aangebracht waardoor het een sfeervolle plek is geworden. Elke maandagavond geef ik er met veel plezier yogales aan mijn cursisten. De kerk ligt aan de Lochemseweg 36 in Epse. Voor de kerk is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Yoga Gorssel yogalessen geven verdieping in je leven.

YogaGorssel, wanneer?

Elke maandag welkom in het mooie kerkje van Epse. Er zijn zelfs twee yogalessen, om 18.30 uur en om 19.45 uur. Ook kom ik vaak in Gorssel en Epse voor yoga privélessen. Yoga Gorssel yogalessen biedt ook yogareizen aan op maat naar Bali en India. Yogamatten zijn aanwezig in de kerk.

Yoga Gorssel, voordelen van yoga

Al duizenden jaren doen miljoenen mensen yoga, dus waarom jij nog niet? Yoga kan niet alleen je gezondheid verbeteren, je gaat je ook fitter en leniger voelen en het laat je bewuster in het leven staan. Kom dus een keer naar een yogales en beleef yoga! In een yogales genieten we van mindfulness, ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen en asana’s. Yoga Gorssel  met pure Indiase yoga.

Welkom bij yoga Gorssel

Je bent welkom bij yoga Gorssel yogales gratis. Proefles is gratis

Voor meer informatie over yoga Gorssel yogales met veel extra’s, stuur dan een mail naar info@yogaberrydeventer.nl. Kijk ook eens op mijn site www.yogaberrydeventer.nl voor podcasts, vlogs en een uitgebreid blogs. Ook is er de site Yoga Gorssel

Yoga Gorssel naar Colmschate

Per 1 november 2022 is de kerk in Epse verkocht. Helaas houdt de spiritualiteit op in deze kerk. De yogalessen zijn verhuisd naar de Ichtus kerk In Colmschate. Elke maandag om 19.30 uur welkom in deze mooie kerk.