yogales Gorssel

Yoga Gorssel, in de mooie kerk in Epse

Yoga Gorssel

Yoga Gorssel,  op maandag welkom in de kerk van de Protestantse gemeente Gorssel-Epse, Lochemseweg 36, een rustige en sfeervolle locatie! Ik geef op maandagavond twee yogalessen, om 18.30 en 19.45 uur. De yogales heeft elke week een ander thema. Veel voorkomende thema’s zijn: rugoefeningen, buikademhaling, ontspannen, schouder en het denken rustig maken. Yoga is meer dan alleen maar yogaoefeningen. Daarom is er elke week wel een mudra of mantra om je nog meer bewust te te maken van het yogathema. Bij yoga Gorssel kies je voor een holistische aanpak en voor een compleet yoga programma.

yoga Gorsel, in de mooie kerk in Epse

Yoga, op een mooie locatie, kerk aan de Lochemseweg 36

De kerk is gunstig gelegen, niet ver van de A1, makkelijk te bereiken vanuit  Gorssel. Ook voor cursisten uit Colmschate en de Vijfhoek is het mooi dicht bij.   De kerk is in 2015 gerenoveerd en in een nieuw jasje gestoken. Ik maak ook gebruik van deze kerk voor het geven van yoga workshops. Er is sinds een paar jaar een mooie parkeerplaats voor de deur en ook in de straat tegenover de kerk kun je parkeren. Veel cursisten maken er een mooi fietstochtje van. Zelf gebruik ik deze kerk vaak voor feestjes, zoals mijn verjaardag.

Kom eens voor een gratis proefles

Ik, Berry Steenbruggen,  verzorg al meer dan 30 jaar yogalessen in Deventer en omgeving. Deze kerk heb ik uitgekozen omdat het de mooiste plek is waar ik yogales verzorg. De rust, de atmosfeer in combinatie met de yoga helpen je te ontspannen. Elke maandag is het een genoegen om een uurtje voordat de yogalessen beginnen hier te mediteren en stil te zitten.

De eerste yogales is een gratis les bij yoga Gorssel

Stuur een mail en meld je aan voor een gratis yogales bij yoga Gorssel. Meer weten over yoga Gorssel? Epse. info@yogaberrydeventer.nl