yogales Gorssel

Yoga Gorssel, in de mooie kerk

Yoga Gorssel

Yoga Gorssel,  op maandag welkom in de kerk van Colmschate een rustige en sfeervolle locatie! Ik geef op maandagavond twee yogales om 19.30 uur. De yogales heeft elke week een ander thema. Veel voorkomende thema’s zijn: rugoefeningen, buikademhaling, ontspannen, schouder en het denken rustig maken. Yoga is meer dan alleen maar yogaoefeningen. Daarom is er elke week wel een mudra of mantra om je nog meer bewust te maken van het yogathema. Bij yoga Gorssel kies je voor een holistische aanpak en voor een compleet yoga programma.

Yoga, op een mooie locatie

De kerk is gunstig gelegen, niet ver van de A1, makkelijk te bereiken vanuit  Gorssel. Ook voor cursisten uit Colmschate en de Vijfhoek is het mooi dicht bij.  Ik maak ook gebruik van deze kerk voor het geven van yoga workshops. Er is een mooie parkeerplaats voor de deur. Veel cursisten maken er een mooi fietstochtje van. Zelf gebruik ik deze kerk vaak voor feestjes, zoals mijn verjaardag.

Kom eens voor een gratis proefles

Ik, Berry Steenbruggen,  verzorg al meer dan 35 jaar yogalessen in Deventer en omgeving. Deze kerk heb ik uitgekozen omdat het de mooiste plek is waar ik yogales verzorg. De rust, de atmosfeer in combinatie met de yoga helpen je te ontspannen. Elke maandag is het een genoegen om een uurtje voordat de yogales beginnen hier te mediteren en stil te zitten.

De eerste yogales is een gratis les bij yoga Gorssel

Stuur een mail en meld je aan voor een gratis yogales bij yoga Gorssel. Meer weten over yoga Gorssel?  info@yogaberrydeventer.nl

Kerk Verkocht

De kerk in Epse aan de Lochemseweg is per 1 november 2022 verkocht. Elke maandagavond nu yogales in de kerk van Colmschate om 19.30 uur, Holterweg 106.