yoga gastblog

Yoga gastblog bij YOGABERRY

Yoga gastblog

yoga gastblog

Yoga gastblog

Wanneer je de hele dag bezig bent met yoga, meditatie en mantra’s zingen dan blijft het mooi om te zien dat er ook andere bewustzijnsvormen voorbij komen in je leven. Zo kwam ik in aanraking met het tenenlezen, het shaken op Bali bij Ratu Bagus en mijn goeroe Amma. Door een gastblog nodig ik je uit om op mijn site wat te vertellen over jouw spiritualiteit in verbinding met yoga.

 Gastblog yoga is een win/win actie

Mijn gastblog is een win/win situatie. Jij kunt je verhaal kwijt en reclame maken voor je spirituele activiteiten. Door jouw gastblog wordt mijn site nog aantrekkelijker voor de lezers.

 

 

Yoga gastblog
Welkom in het yoga gastblog

Yogagastblog voor yoga en meer

De afgelopen dertig jaar kwam ik zoveel tegen wat mooi bij mijn yogabeleving paste. De chakra theorie vulde zo mooi het tenenlezen aan. Mijn goeroe Amma kwam meteen op mijn yogapad toen ik mijn hart opende bij de yoga. Het lijkt mij heel bijzonder dat het yogablog een informatie bron wordt voor spiritueel Nederland.

Gastblog en spiritueel Deventer

Zeven jaar geleden ben ik spiritueel Deventer begonnen uit dezelfde gedachte als het yogablog. Intussen is er een mooi Spiritueel Deventer ontstaan met yoga, meditatie, 5.000 Boeddhabeelden in een kerk, spirituele centra enz. enz. Het yoga gastblog is een volgende stap om al deze mooie activiteiten in Deventer en omgeving met elkaar te verbinden.

Yogagastblog en inspiratie

Toen ik begon met dit blog was het meteen een grote inspiratie. Ik nodig je uit om je te laten inspireren door een kijkje in het blog te nemen en zelf ook te schrijven over wat jou inspireert!

yoga gastblog

Yoga gastblog en mooie ontmoetingen

Maryam Bashari Rad is een mooi voorbeeld van mooie ontmoetingen, inspiratie, yoga en dit blog. Maryam heeft voor mijn yoga studio veel schilderijen gemaakt en prenten voor de website en Facebook. Ook heeft ze in het blog laten zien wat ze maakt en hoe ze werkt. Door haar vermelding in het yoga blog hebben Maryam en ik veel mooie mensen ontmoet.