Yoga evaluatie

Yoga evaluatie met je yogadocent

Yogaevaluatie gesprek, welke yoga past bij jou?

Yoga evaluatie, wanneer je in India je goeroe ontmoet dan voelt hij al aan welke yogavorm bij je past. Er zijn zoveel yogavormen en zelf weet je vaak niet wat voor jou het beste is. Wanneer je af en toe je yogadocent persoonlijk spreekt en hem vertelt waar je zo tegen aan loopt tijdens de yogales, dan kan hij je al vaak wat praktische tips geven.

Wat kan je verwachten in een persoonlijke evaluatie

In een gesprek met je yogadocent komt veel meer naar voren dan hoe je de oefeningen doet. Ook op spiritueel gebied kan hij je adviseren bij de yoga evaluatie. Ook buiten de yoga om zijn er veel mooie dingen te beleven. Hij kan je hierin ook adviseren. Het is nog een klein taboe maar bij yoga kunnen ook gevoelens omhoog komen en je docent kan je ook hierin begeleiden.

yoga evaluatie

Ook een spirituele yoga evaluatie is mogelijk

Wanneer je langer aan yoga doet dan ervaar je vaak dat yoga verder gaat dan het lichaam. Ook op het spirituele vlak kan je yogadocent je begeleiden. Heb je vragen bij de yoga evaluatie over mediteren, mantra’s en mudra’s dan is dit ook mogelijk.

Bij beperkingen helpt vaak een goed gesprek en yoga evaluatie

Cursisten haken nog wel eens af bij een yogahouding of vinden de yogahouding te zwaar. Maar met een kleine aanwijzing van je docent kun je vaak wel de yogaasana gemakkelijk uitvoeren. Ook zijn er veel hulpmiddelen die het je makkelijker maken. Wanneer je moeilijk zit is een meditatiekussen vaak al een uitkomst.

Maak een afspraak voor een yoga evaluatie

Je kunt een mail sturen naar info@yogaberrydeventer.nl of even bellen met 0618735591 voor je eerste yoga evaluatie. Er is maar een kleine wachtlijst, maar binnen een week kunnen we elkaar zien. Is er nog een wachtlijst dan ontvang je gratis prive yogales bij je thuis of bij mij thuis.