yoga epse door yogaberry

Yoga Epse

Yoga in Lochem, Epse

Yoga Epse, op maandag in de kerk van de Protestantse gemeente Gorssel-Epse, Lochemseweg 36. Een rustige en sfeervolle locatie! De kerk is verkocht en nu yoga in de kerk van Colmschate.

Lees meer..

Bij Yoga Epse lig  je in de kerk voor de ontspanning!

De kerk in Epse is mijn mooiste yoga locatie. Voordat de yogales begint zit ik al vaak een uurtje te genieten van de sfeer. Ook veel van mijn verjaardag wordt hier gehouden. Yoga Epse is er ook voor mensen uit Gorssel.

Verhuizing yoga Epse

De kerk is Epse is verkocht. Gelukkig konden we verhuizen naar de kerk in Colmschate. Yogales op de maandag in de Ichtuskerk om 19.30 uur

Wie is YogaBerry bij YogaEpse?

YogaBerry, Berry Steenbruggen,  begon zijn loopbaan bij een grote computerfabrikant in Enschede. Hoewel het werk daar prima was, ontdekte hij dat het hem niet gelukkig maakte. De keuze was dan ook snel gemaakt om een andere weg in te slaan. Ook kreeg hij door stress last van lichamelijke klachten zoals hyperventilatie en zocht naar yogaoefeningen om te kunnen ontspannen. Zo kwam hij in contact met de yogawereld en ontdekte dat deze wereld meer inhield dan alleen maar yogahoudingen. Hij begon met het volgen van yogalessen en kwam erachter dat hoe meer hij die yogalessen volgde, hoe beter hij zich ging voelen. Berry vond verdieping in yoga en meditatie. De kennis over mudra’s, mantra’s en de chakra energie kwam later. Langzaam werd yoga niet alleen een onderdeel van zijn dagelijks leven maar ook een manier van leven. Hij gaat daarom ook regelmatig naar India voor bijscholing. Yoga Epse is intussen een begrip in Epse en omgeving.