yoga epse door yogaberry

Yoga Epse in de Dorpskerk

Yoga in Lochem, Epse

Yoga Epse,  op maandag in de kerk van de Protestantse gemeente Gorssel-Epse, Lochemseweg 36, bovendien een rustige en sfeervolle locatie!


Epse
Ik geef hier op maandag twee lessen, om 18.30 en 19.45 uur.

De kerk is gunstig gelegen, niet ver van de A1, makkelijk te bereiken vanuit Colmschate en de Vijfhoek. Ook voor cursisten uit Gorssel is de kerk dichtbij. De kerk is bovendien in 2015 gerenoveerd en in een nieuw jasje gestoken. Ik maak ook altijd gebruik van de kerk voor het geven van yoga workshops.

Kijk eens op de site van deze kerk.

Lees meer..

Bij Yoga Epse lig je in de kerk voor de ontspanning!

Yoga in kleine groepen met grote aandacht bij YogaEpse

 

Wie is YogaBerry?

YogaBerry, Berry Steenbruggen,  begon zijn loopbaan bij een grote computerfabrikant in Enschede. Hoewel het werk daar prima was, ontdekte hij dat het hem niet gelukkig maakte. De keuze was dan ook snel gemaakt om een andere weg in te slaan. Ook kreeg hij door stress last van lichamelijke klachten zoals hyperventilatie en zocht naar yogaoefeningen om te kunnen ontspannen. Zo kwam hij in contact met de yogawereld en ontdekte dat deze wereld meer inhield dan alleen maar yogahoudingen. Hij begon met het volgen van yogalessen en kwam erachter dat hoe meer hij die yogalessen volgde, hoe beter hij zich ging voelen. Berry vond verdieping in yoga en meditatie. De kennis over mudra’s, mantra’s en de chakra energie kwam later. Langzaam werd yoga niet alleen een onderdeel van zijn dagelijks leven maar ook een manier van leven. Hij gaat daarom ook regelmatig naar India voor bijscholing.