yoga epse, yoga in een kerk

Yoga Epse, yogales in een kerk

Yogales in een sfeervolle kerk

Yoga Epse, al 20 jaar een begrip

Op maandag is er elke week yogales in de kerk van de Protestantse gemeente Gorssel-Epse, Lochemseweg 36, een rustige en sfeervolle locatie! Ik geef op maandag twee yogalessen, om 18.30 en 19.45 uur. Trakteer jezelf eens op een gratis proefles bij yoga Epse.

Yoga Epse is goed te bereiken, ook vanuit De Vijfhoek in Deventer

De kerk is gunstig gelegen, niet ver van de A1, makkelijk te bereiken vanuit Colmschate en De Vijfhoek. Ook voor cursisten uit Gorssel is de kerk dichtbij. De kerk is in 2015 gerenoveerd en in een nieuw jasje gestoken.
Ik maak ook gebruik van de kerk voor het geven van yoga workshops. Ik verzorg al 25 jaar yoga Gorssel, de yogavorm is hatha yoga, de klassieke vorm van yoga waarin een evenwicht tussen inspanning en ontspanning centraal staat.

YOGA in EPSE, AL 30 JAAR EEN BEGRIP

De oefeningen die je doet zijn voor iedereen geschikt en kunnen naar eigen capaciteit en behoeftes worden gedaan. In je een hatha yogales worden zowel dynamische als verstilde oefeningen gegeven met naar binnen gerichte aandacht. Mentale en fysieke grenzen worden op een zachte manier opgezocht en verlegd, waardoor je meer rust zult ervaren, beter zult slapen, dichter bij jezelf komt en beter in je vel gaat zitten! Welkom in mijn wereld van ontspanning. In de tijd waarin we nu leven, lijkt het alsof we steeds meer behoefte krijgen aan balans, rust en verbinding. Aan harmonie en evenwicht.

HATHA YOGA, YOGA IN DE MEEST PURE VORM

Hatha yoga is de klassieke vorm van yoga waarin een evenwicht tussen inspanning en ontspanning centraal staat.

DE BACKMITRA, HET HULPJE VOOR JE RUG OOK BIJ YOGA EPSE

Yoga Epse en de backmitra

Na zoveel jaren yogalessen heb ik dus heel wat cursisten voorbij zien komen met rugklachten. Ik wil je graag laten kennismaken met de BackMitra bij yoga Epse, sinds kort in Nederland en bij mij verkrijgbaar. Ik combineer de BackMitra met yoga oefeningen in groeps- of priveles, eventueel bij je thuis.

PRIVÉLES, ALLE AANDACHT ALLEEN VOOR JOU!

Wanneer je dus op yoga wilt, maar een groepsles nog een stap te ver is, dan kun je prive-yogalessen bij mij volgen. Hier krijg je persoonlijke aandacht op een dag en tijdstip naar jouw keuze. Een prive-yogales is er ook om je te laten groeien in je spirituele ontwikkeling. Je  yogales wordt afgestemd op jouw behoeftes en belangstelling. Het is zelfs mogelijk om thuis in Epse priveles te ontvangen. Er worden oefeningen gedaan binnen jouw eigen grenzen. Na wat privelessen kan het zijn dat je aan kunt sluiten bij een groepsles.

Yoga, meer Weten?

Wil je dus meer weten over de yoga in de mooie kerk in Epse bij Gorssel?

Andere kerk

Per 1 november 2022 is de kerk in Epse verkocht en is de yogales om 19.30 uur in de Ichtuskerk in Colmschate

Er wordt ook yoga gegeven in Deventer, Twello en Terwolde. Kijk maar eens onder google bij yoga Voorst, yoga Twello, yoga Epse, Yoga Gorssel en yoga Diepenveen.

info@yogaberrydeventer.nl