yogales Epse

Yoga Twello Colmschate

Yoga Twello voor yogalessen met kwaliteit!

Yoga Twello Colmschate voor ontspanning

De Yoga in Epse is verhuisd.  Per 1 november 2022 is de kerk in Epse verkocht en worden de yogalessen op de maandag gegeven in de Ichtuskerk in Colmschate.

Yoga in Deventer

Omdat ik dus yogales geef op veel verschillende plekken in 1 week is het inhalen van een yogales geen probleem!

Yoga Twello Colmschate met veel yogavormen

Er is meditatie yoga op de donderdagavond, water yoga, meditatie yoga, yoga privélessen en zelfs blootyoga. Yoga wordt door mij ook gebruikt als therapie.

 

yoga twello

 

 

 

Yoga Epse Twello Gorssel, een yogales missen is er niet meer bij

 

Per 1 november 2022 is de kerk in Epse verkocht! Na 20 jaar yoga Epse zijn de yogalessen verhuisd naar De kerk in Colmschate een de Holterweg. Er was al yoga op de vrijdagochtend in de kerk van Colmschate. Een yogales inhalen is nu nog gemakkelijker. Gratis proefles.

Wie is yogaberry?

Berry Steenbruggen, yogaberry, begon zijn loopbaan bij een grote computerfabrikant. Hoewel het werk daar prima was, ontdekte Berry dat hij er niet echt gelukkig van werd. De keuze was dan ook snel gemaakt om een andere weg in te slaan. Ook kreeg Berry door stress last van lichamelijke klachten zoals hyperventilatie en zocht naar oefeningen om te kunnen ontspannen. Zo kwam Berry in 1986 in  contact met de yogawereld en ontdekte dat deze wereld meer inhield dan alleen maar oefeningen. Hij begon met het volgen van yogalessen en kwam erachter dat hoe meer hij die volgde, hoe beter hij zich ging voelen. Berry vond verdieping in zijn leven door yoga en meditatie.  Kennis over mudra’s, mantra’s en de chakra energie werd zijn specialiteit. Langzaam werd yoga niet alleen een onderdeel van zijn dagelijks leven maar ook een manier van leven.