yoga epse gorssel

Yoga Epse Gorssel door Yogaberry

Yoga Epse Gorssel

Berry Steenbruggen heeft  35 jaar yoga in Epse bij Gorssel verzorgd. De kerk aan de Lochemseweg is per 1 november 2022 verkocht. De yogalessen waren in een de mooie kerk van Epse. Yoga Epse Gorssel verzorgt nu privélessen aan huis in Epse en Gorssel en de yogalessen zijn verhuisd naar Colmschate.

Nostalgie en herinneringen

 

yoga Epse Gorssel op maandag in Epse om 18.30 en 19.45 uur

Yoga Epse Gorssel,  in de Kerk Epse, zie video

De kerk te Epse is gebouwd in 1930 en in de jaren ’70 grondig verbouwd. De gehele kerk is voorzien van een ringleiding. Bij yoga Epse Gorssel maakten we gebruik van deze mooie spirituele rustige ruimte bij Deventer.

Het adres was: Lochemseweg 36, Epse.

Wie is Berry Steenbruggen?

Berry Steenbruggen is geboren in Deventer op de Worp in Deventer.  Hij begon in het “zakenleven”  als inkoper bij een grote computerfabrikant. Na 5 jaar werken als inkoper kreeg hij verschillende lichamelijke klachten en realiseerde hij zich dat dit niet was wat hij echt wilde. In 1985 besloot hij om de hardware te vervangen voor de software en zijn yoga ervaringen te delen. Zijn “nieuwe baas” heeft hem nu  30 jaar in dienst. Hij heeft in al die jaren mooie spirituele kado’s mogen ontvangen met als bonus een wereldreis van een jaar, samen met zijn cursisten mooie spirituele reizen mogen maken naar India en Bali.

De leraren in India

Ook heeft het contact met verschillende spirituele leraren in India en daarbuiten. Krishnamurti, Amma, Osho zijn kijk op de yoga veranderd. Hij heeft in 2015 zijn 15000 ste yogales verzorgd en dit gevierd met de cursisten.

Yoga Epse Gorssel, dertig jaar yoga les ervaring

Berry geeft al 35 jaar les in Hatha Yoga in Deventer en omgeving. Hij is begonnen met Iyengar yoga en gaf later les volgens de Saswitha methode. Deze methoden heeft hij aangevuld met zijn ervaringen op het gebied van “Emotioneel Lichaamswerk”.

Zijn specialisaties zijn:

  • ontspanningsoefeningen
  • ademhalingsoefeningen
  • visualisaties
  • yoga als therapievorm
  • de chakra’s
  • privelessen
  • tenenlezen

Elk jaar gaat Berry twee keer naar Azië voor hatha yoga bijscholing.

Berry onderscheidt zich in Deventer door veel in spirituele plaatsen zoals kerken les te geven en elke dag 2-3 yogalessen te verzorgen. Ook geeft hij maar 1 vorm van yoga, welke in 30 jaar zijn resultaten hebben opgeleverd. Omdat er 11 yogalessen in de week worden gegeven kun je dus overal en altijd een les inhalen. De yoga is altijd op een speciale rustige plek bij yoga Epse Gorssel. Hij werkt met thema’s die herkenbaar zijn in het dagelijks leven. Ook biedt Berry veel extra’s zoals: yogaweekenden, excursies, gastsprekers uit binnen- en buitenland, yogareizen naar Bali/India. Yoganieuws per e-mail ontvangt u bij bijna elke yogales. Van zijn spirituele reizen, twee keer per jaar, laat hij film en fotomateriaal zien. Ook geeft hij prive-lessen en prive zwangerschaps yogalessen.

Kijkeens naar de yoga in de kerk van Epse

Andere kerk

Per 1 november 2022 is de kerk in Epse verkocht. We verhuizen naar de Ichtus kerk in Colmschate. De yogales is dan om 19.30 uur.

Kerkyoga

Mail:info@yogaberrydeventer.nl voor een proefles