zwangerschap en yoga

Zwangerschap en yoga een mooie combi

Zwangerschap en yoga in Deventer en omgeving.

Zwangerschap en yoga, ben je zwanger, geniet dan “voor twee” van de intense en bijzondere periode die je nu te wachten staat! Ellen Dijkstra en ik hebben inmiddels samen 70 jaar zwangerschapsyogaervaring. Bij ons kun je zwangerschapsyogalessen volgen vanaf de derde maand van je zwangerschap. Bekendheid met yoga is niet nodig!
Geniet voor en tijdens je zwangerschapsverlof al heel bewust van je kindje.

ZWANGERSCHAP EN YOGA IN  DEVENTER, WAT ELLEN DIJKSTRA EN IK JE AANBIEDEN

Ook zonder ervaring met yoga kan ik je tijdens de eerste maanden leren ontspannen bij zwangerschap en yoga. Ook bereiden Ellen en ik je voor op de geboorte van je baby. Zo besteed ik volop aandacht aan ontspanningsoefeningen, spierversterkende oefeningen en je mentale houding tijdens de zwangerschap. Positief leren om te gaan met alle bijbehorende veranderingen en zwangerschapskwaaltjes, zoals rugklachten bekkeninstabiliteit. Maar ik kan je bijvoorbeeld ook laten zien in welke houding je het beste kunt liggen om lekker te kunnen slapen tijdens je zwangerschap.

Zodra je wat verder gevorderd bent in je zwangerschap kan Ellen (eventueel samen met je partner) de zwangerschapsyogalessen overnemen. Zij laat je dan zien hoe je met behulp van ademhalingstechnieken de weeën tijdens de geboorte zo goed mogelijk op kunt vangen. Je partner krijgt praktische informatie om je zo goed mogelijk te ondersteunen.

BEGIN JE ZWANGERSCHAP GOED MET ZWANGERSCHAPSYOGA IN DEVENTER

Je kunt zwangerschapsyogalessen bij mij volgen, maar ook thuis in je eigen vertrouwde omgeving. Je kunt zoveel lessen volgen als je maar wilt en tijdens je zwangerschaps duur. Samen kunnen we kijken welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Er wordt gekeken en overlegd welke oefeningen het meest geschikt zijn voor jou en waar je behoefte aan hebt. Alle aandacht is alleen op jou en je kindje gericht! Je wordt niet afgeleid door andere aanstaande moeders om je heen. Je kunt dan makkelijker contact kunt maken met je baby. En het is natuurlijk prachtig om te voelen hoe je baby reageert tijdens de oefeningen.

ZWANGERSCHAPSYOGA, BALANS VOOR MOEDER EN KIND

Wat is er mooier dan tijdens je zwangerschapsverlof een ontspannen aanstaande moeder te zijn. Je wordt goed voorbereid en je kunt in alle rust de bevalling tegemoet zien. Zwangerschapsyoga geeft je vertrouwen in je lichaam. Het zorgt ervoor dat je tijdens de geboorte kunt voelen wat het lichaam van je verlangt. Dat jij kunt ontspannen, de pijn los kunt laten en je lichaam “het werk” van de bevalling kunt laten doen. Een rustige en ontspannen bevalling laat een baby in balans de wereld intreden bij zwangerschap en yoga.

ZWANGERSCHAP EN YOGA, ELLEN DIJKSTRA

Het is mogelijk om samen met je partner veel zwangerschapsinformatie te ontvangen tijdens een prive zwangerschapsyogales. Je partner leert dan ook zwangerschapsmassages te geven. Kom samen bij zwangerschap yoga Deventer.

WAT ONTVANG JE NOG MEER BIJ ZWANGERSCHAP EN YOGA

Voor € 15,– krijg je een zwangerschapsyogales. De meeste zorgverzekeraars vergoeden de kosten hiervan. Je ontvangt gratis een zwangerschapsyogaboek en een c.d. van Ellen om thuis mee te oefenen. Na de bevalling ben je natuurlijk van harte welkom voor een gratis proefles op de “gewone” yoga. Een uurtje ontspanning alleen voor jezelf met zwangerschap en yoga

Kijk ook eens op YogaBerryDeventer.nl