Yoga en maand van de heilige natuur

Yoga en maand van de heilige natuur

De heilige natuur

Dat we de verbinding met de natuur verloren zijn wordt steeds meer duidelijk. Kinderen denken al dat melk uit de melkfabriek komt. Het teveel aan stikstof heeft er voor gezorgd dat de biodiversiteit behoorlijk is afgenomen. pfas zit hoog in de voedselkringloop en zelfs al in de mensen. Gelukkig zoeken steeds meer mensen de natuur op. Dit kan al op eenvoudige wijze. Zelf heb ik een kaart van Park De Hoge Veluwe en een jaarkaart voor De Levenstuinen. In de maand van de heilige natuur zoeken we de verbinding op in plaats van polarisatie.

Yoga en maand van de heilige natuur en de chakra’s

Het vierde chakra, het anahata chakra, is het chakra van de liefde. De eerste drie chakra’s zijn verbonden met jouw lichaam, gevoelens en energie. Maar bij het vierde chakra voel je de verbinding met de ander en de natuur. Het is niet voor niets het chakra van de liefde.

Maand van de heilige natuur

Er wordt steeds meer aandacht besteed aan de heilige natuur. Ook mooie boeken zijn er over geschreven. De maand maart in 2023 is uitgeschreven als de maand van de heilige natuur. Zoek eens het mystieke op in de natuur.

Voel met yoga de verbinding

Wij bieden een gratis yogales aan om zo kennis te maken met de verbindende yoga. Yoga overstijgt het ego en je krijgt respect voor de natuur. Dat woordje heilig klinkt dan niet meer zo vreemd in de oren. Yoga en maand van de heilige natuur maakt ons weer bewuster van de natuur.

 

Yogaberry en de heilige natuur

Berry Steenbruggen is al 35 jaar fulltime yogadocent. De laatste jaren zijn de yogalessen steeds meer geïnspireerd op het spirituele. Spirituele yoga was vroeger nog een vieze term, maar steeds meer mensen zoeken meer dan lenig worden. De yogalessen zijn gevuld met mantra’s, mudra’s en stiltes voor het navoelen. Zijn specialiteit is de chakra’s en de privé yogalessen.

De Deventer Yoga is de vraagbaak in Deventer

Je kunt altijd een mail sturen naar de Deventer yoga en je ontvangt gratis advies. De 40 jaar yogaervaring deel ik graag met je.