Yoga en leven

Yoga en leven op het scherpst van de snede

Alles onder controle in je leven? Yoga en leven

Yoga en leven, de afgelopen jaren zie ik als yogadocent steeds meer mensen om mij heen die doen alsof ze alles onder controle hebben. Ze kiezen altijd voor het zekere I.P.V het onzekere en hun hart. De verzekeringen haken hier mooi op in. Kijk eens hoeveel reclames er zijn waarbij op angst wordt ingespeeld. Angst verkoopt momenteel goed in Nederland. Vanuit die angst en controle werden zelfs de complotdenkers geboren in 2021 en 2022. Yoga en leven is je angsten aanpakken.

Yoga en controle loslaten

Zie eens hoeveel mensen door hun angsten niet meer LEVEN. Ze durven niet te vliegen. Vreemde culturen en andere leefgewoonten maken ze angstig. Voor alles kun je laten verzekeren. Zelfs wanneer je op vakantie gaat is er een verzekering die uitkeert bij slecht weer. Kijk eens hoe je belemmert wordt door angst en controle in het volgen van je passie. Door loslaten en yoga leef je weer en volg je je gevoel.

Yoga en leven in de yogales

In een yogales komen regelmatig thema’s voor die jou doen LEVEN. Zo hebben we het thema voelen. Door voelen kom je uit je hoofd en in je lijf. Door het ontspannen bij de yoga kun je relativeren. Wanneer je spierspanning loslaat in een yogales dan werkt dat ook door mentaal. Yoga en leven geeft verbinding met de natuur en je omgeving.

Leven op maat

Iedereen heeft een bepaald harnas, masker of bescherming opgebouwd in zijn leven. In een privé yogales kijken we samen hoe jij door controle blokkades hebt gemaakt. Een intake is gratis en dan kijken we samen naar een plan van aanpak. We passen ook meer toe dan alleen maar yoga. Zo kunnen we ook lichaamswerk, ademen, meditatie of de yogatherapie toepassen. Je kunt de groepslessen ook mooi combineren met de privéyoga. Wanneer je in Deventer, Twello, Epse, Gorssel of Olst woon is het ook mogelijk dat je de yogalessen thuis ontvangt. Yoga en Leven kent een holistische aanpak.