yoga en klankhealing

Yoga en klankhealing

Wat is klankhealing?

Yoga en klankhealing is de verbinding met resonantie en het Thetabewustzijn.Klankheling is een prachtige en diepgaande vorm van genezing die de kracht van geluid en resonantie benut om balans te brengen in lichaam, geest en spirit. Het brengt ons in contact met het Thetabewustzijn, een staat van diepe ontspanning en verhoogd bewustzijn. Hier zijn vier redenen waarom klankheling zo transformerend kan zijn:1. Innerlijke Harmonie en Ontspanning:** Klankheling brengt geluidsgolven voort uit instrumenten zoals klankschalen, gongen en diverse sjamanistische instrumenten, zoals de drum, ratels en natuurgeluiden.Deze geluiden resoneren met onze cellen en weefsels, waardoor diepgaande ontspanning vanuit het Thetabewustzijn ontstaat en het oude losgelaten kan worden.Het brengt rust in een drukke geest en kalmeert een gespannen lichaam.Veel mensen ervaren het als een reset.2. Diepe Verbinding met het Lichaam: Klank helpt ons dieper in ons lichaam te landen, weg van het constante denken en analyseren. Dit brengt ons in het hier en nu, waar we ons bewuster worden van onze lichaamssensaties, ademhaling, gevoelens en emoties.3. Compassievolle Zelfreflectie: Door te luisteren naar de klanken en te voelen hoe ze resoneren in ons lichaam, kunnen we onszelf met meer compassie benaderen. We leren naar onszelf te luisteren zonder oordeel en te erkennen wat we nodig hebben voor heling en groei. Wanneer je dit toe laat, wakker je het zelfhelende vermogen aan.

Bewustzijn

4. Integratie van Liefdevol Bewustzijn: Klankheling is als een reis naar binnen, waarbij de geluiden en resonanties ons leiden naar een staat van liefdevol bewustzijn. In deze staat kunnen we oude wonden helen en ons zelfhelend vermogen activeren, zowel op fysiek als emotioneel niveau.

Wat doet Brenda?

Brenda Wielders, ook wel bekend als Mãe Tamar maakt gebruik van verschillende resonanties om deze effecten te bereiken. Klankschalen produceren heldere, resonante tonen die de trilling van ons lichaam synchroniseren. Gongen creëren diepe, pulserende klanken van het universum die diepe ontspanning bevorderen. Sjamanistische instrumenten voegen aardse en spirituele resonanties toe, wat een holistische benadering van genezing mogelijk maakt.Daarnaast is Mãe Tamar Soulsinger en neemt je met haar stem mee naar onderliggende gevoelens of emoties die losgelaten kunnen worden.In essentie brengt klankheling ons terug naar onze eigen bron. Het nodigt ons uit om te luisteren naar de subtiele signalen van ons lichaam en ziel en om liefdevolle aandacht te schenken aan wat er binnenin gebeurt.Door het ervaren en ondergaan van klankheling kunnen we een diepere verbinding met onszelf creëren en een pad van heling en groei bewandelen dat ons hele wezen omarmt.Het is een reis van zelfontdekking, zelfactualisatie en transformatie, waarbij klank en resonantie als gidsen fungeren op onze weg naar innerlijke balans en welzijn, waardoor je beter in staat bent om je ware potentieel te omarmen en ook te leven.

Wie is Mae Tamar bij de yoga klankhealing

Mae Tamar is een pseudoniem van Brenda Wielders, een erkend energetisch therapeut die klank healing, readings en energetische therapie geeft in haar praktijk Livingjoy.. Ze is aangesloten bij de RBCZ & VBAG, waardoor vergoeding via aanvullende alternatieve zorgverzekering mogelijk is. Brenda is gepassioneerd bezig als energetisch therapeut sinds 2007 en helpt mensen om contact te maken met hun innerlijke wijsheid en intuïtieve kracht. Ze kunnen dan leven vanuit een dieper bewustzijn en innerlijke rijkdom kunnen vinden in hun leven . Ze biedt ook workshops en een academie aan, waarbij ze anderen gereedschappen geeft om het beste uit zichzelf en het leven te halen.Wil je meer informatie over Mae Tamar of haar praktijk Livingjoy? Neem dan een kijkje op haar website.

Yoga en klankhealing door Brenda is een yogafeestje.

yoga en klankhealing

Yoga jubileum en een klankhealing

In het najaar van 2024 vier ik mijn yogajubileum in Deventer. Na ongeveer 25.000 yogalessen en bijna 40 jaar fulltime yoga is het tijd om het wat rustiger aan te doen. Stoppen met lesgeven, daar denk ik nog lang niet aan. Gelukkig wat mensen gevonden die mij gaan ondersteunen. Hopelijk  ga ik genieten van de vrijheid en wordt het mogelijk om ieder moment mijn geliefde India op te kunnen zoeken. De cursisten wil ik graag uitnodigen voor deze yoga en klankhealing.