yoga tegen kanker

Yoga tegen kanker, samen sterk

Yoga tegen kanker, samen sterk tegen kanker

Yoga tegen kanker, samen kunnen we veel doen. Niet alleen met yoga kunnen we wat doen maar ook acties zoals van Ruud dragen een steentje mee.

yoga tegen kanker, samen kunnen we wat doen

OOK DIT JAAR, YOGA TEGEN KANKER

Iedereen heeft wel mensen om zich heen die lijden aan kanker. Is het niet dat je zelf getroffen wordt door deze nare ziekte dan ken je wel iemand in je omgeving. Met yoga kun je dus ook wat doen tegen deze ziekte, weer vertrouwen krijgen in het lichaam, het lichaam te ontspannen enz. Maar ook kunnen we samen geld inzamelen om kanker aan te pakken. Afgelopen week ontving ik onderstaande tekst van iemand dicht in mijn omgeving.
yoga tegen kanker

Strijden tegen kanker, zodat kanker een ziekte wordt waar geen mensen meer aan sterven!

Mijn naam is dus Ruud van Wee. Ik ken Berry via mijn vrouw die jaren yogalessen heeft gevolgd bij Yogaberry op De Worp. Dit jaar heb ik als doel gesteld om geld in te zamelen in de strijd tegen kanker. Dit via de actie Alpe d’HuZes. Iedereen heeft haast wel in zijn naaste omgeving te maken gehad of nog steeds te maken met mensen die lijden aan kanker. Zo zijn mijn ouders beide overleden aan deze ziekte. En een goede vriend met 48 jaar. Omdat dit dus anders moet in de toekomst, deze actie! Mijn doel is naast zo veel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar kanker, de Alpe d’Huez minstens vijf maal op te fietsen. Yoga tegen kanker, wat kunt u doen om mijn actie te steunen: kijk op mijn actiepagina en steun mij. Volg de volgende link: Ruud fiets tegen kanker
yoga en kanker

YOGA TEGEN KANKER EN UW STEUN

Alvast dank voor uw steun! De yoga in Deventer steunt de strijd tegen kanker op alle fronten. Heb jij nog tips?