Yoga en etherische olie

Yoga en etherische olie bij corona

Bewustwording met etherische olie en yoga

Yoga en etherische olie is een veel gebruikte combinatie. Zo is er bij elk chakra wel een mooie etherische olie te vinden. Ook bij de yoga thema’s kun je een etherischeolie gebruiken. Bij de slaap yoga kun je na de yogales wanneer je naar bed gaat wat druppeltjes Lavendel op je kunnen doen. Door yoga word jij je meer bewust van je blokkades. Dat is het heel gemakkelijk om bij de blokkade een etherische olie te zoeken. Yoga en etherischeolie is dus een combinatie die veel gebruikt kan worden.

Yoga en etherische olie bij covid

In de coronatijd kon  je ook de yoga en een etherische olie gebruiken. Je kunt etherische oliën gebruiken bij de geurtraining.  Ook gebruikten we veel oregano bij de yoga long therapie.

Yoga bewustwording

Tijdens de yogales gebruik ik ook regelmatig etherische oliën. Bij elk yoga thema is wel een olie te vinden. Zo gebruiken wij bij de yoga oregano bij het loslaten van spanning. Ook bij het loslaten van geestelijke ballast is oregano ideaal.

Kwaliteit en yoga en etherische olie

Zowel in de yoga is er veel kwaliteit als in etherische oliën. Je kunt naar de sportschoolyoga waar gymnastiek wordt gegeven met een yogasausje of naar een yogastudio. Je kunt etherische oliën kopen die aangelengd is met alcohol of olie. Zelf gebruik ik zuivere etherische olie is natuurlijk het mooiste maar soms duur of niet haalbaar. Zelf meng ik de olie vaak met druivenpittenolie of amandelolie.  Yoga en etherische olie kent een holistische aanpak.

Yoga op maat met etherischeolie

Het is ook mogelijk om een yogales op maat te ontvangen. We gebruiken dan verschillende etherische oliën. Ook kun je thuis wat oliën uitproberen. Yoga en etherische olie kun je ook mooi combineren met een voetmassage. Je brengt zelf het thema van de yogales in.  Een intake is natuurlijk gratis.