yoga Diepenveen

Yoga Diepenveen ook voor prive yogalessen

YOGA DIEPENVEEN

Yoga Diepenveen, voor bewoners in Diepenveen met belangstelling voor yoga! vijfendertig jaar geleden begon ik, Berry Steenbruggen,  met mijn eerste yogalessen. Ik startte met lessen op De Worp in Deventer, het Hovenhuus, mijn oude kleuterschool! Na al die jaren is de vraag naar yogalessen in Deventer en omgeving alsmaar groter geworden. Ik heb mijn werkomgeving inmiddels uitgebreid naar Twello, Terwolde en Colmschate. Voor yoga in Diepenveen zijn er ook verschillende mogelijkheden.

Yoga Diepenveen
yogalessen in Diepenveen

YOGA DIEPENVEEN EN DE WIJK BORGELE IN DEVENTER

Heb je belangstelling voor yoga en ben je woonachtig in Diepenveen? De Schalm in Deventer is een perfecte locatie. Slechts op een steenworp afstand (en fietsafstand) van Diepenveen. Gelegen in de wijk Borgele, met voldoende parkeergelegenheid. Een “normale” yogales, maar ook een meditatieles van anderhalf uur. Bij mij kun je altijd een les op een andere tijd of locatie inhalen, een gemiste les is dus nooit een verloren les!

Gratis yogaboek

Kom je vanuit  Diepenveen naar wijkgebouw De Schalm voor een gratis proefles en ervaar wat yoga voor je kan betekenen! Wanneer je na de proefles besluit om verder te gaan met Yoga in Diepenveen, dan ontvang je een mooi yogaboek gratis.

DRIJVENDE KRACHT ACHTER DE WATERYOGA

Yoga Diepenveen is niet alleen yoga op een matje maar ik geef ook yoga in het water en bij het water. In zwembad De Schaeck in Twello kun je  wekelijks genieten van wateryoga. Het warme water heeft een ontspannende en rustgevende werking. De opwaartse kracht van het water zorgt voor meer bewegingsvrijheid, dit geeft een extra dimensie aan een yogales! Kom eens op dinsdag om 11.30 uur.

Yoga Diepenveen Deventer

DE BACKMITRA, HET HULPJE VOOR JE RUG, OOK BIJ YOGA DIEPENVEEN

Na zoveel jaren yogalessen heb ik dus al heel wat cursisten voorbij zien komen met rugklachten. Ik wil je graag laten kennismaken met de BackMitra, sinds kort in Nederland en bij mij verkrijgbaar. Ik combineer bovendien de BackMitra met rugyoga oefeningen in groeps- of priveles, eventueel bij je thuis. Aan de hand van oefeningen met de BackMitra kan ik je leren rug-, nek- en schouderklachten te verminderen en te voorkomen. Natuurlijk binnen jouw grenzen en mogelijkheden in een voor jou toepasbare vorm.

PRIVÉLES, ALLE AANDACHT ALLEEN VOOR JOU!

Wanneer je op yoga wilt, maar een groepsyogales nog een stap te ver is, dan kun je prive-lessen bij mij volgen. Dan ontvang je  persoonlijke aandacht op een dag en tijdstip naar jouw keuze. Een prive-yogales is er bovendien ook om je te laten groeien in je mentale ontwikkeling. De prive yoga  wordt afgestemd op jouw behoeftes en belangstelling. Ik kom bij je thuis in Diepenveen of je komt bij mij.

YOGA DIEPENVEEN, ZWANGERSCHAPSYOGA, VOOR JOU EN JE BABY

Vanaf de derde maand van de zwangerschap ben je welkom bij mij op zwangerschapsyoga, Dit zijn ook privélessen.
Ik geef zwangerschapsprivelessen met een individuele aanpak, gericht op jouw zwangerschap. Heb je last van je rug of ergens anders van tijdens je zwangerschap dan passe we de yogales aan. De tijd en de datum van de yogalessen bepaal jij zelf. Bij zwangerschapsyoga geef ik je met Ellen Dijkstra ademhalings- en ontspanningsoefeningen die er voor zorgen ervoor dat je ontspannen de bevalling tegemoet kunt gaan. Gratis ontvang je ook een zwangerschapsyogaboek en een c.d. van  om mee te oefenen.

YOGA WINKELTJE BIJ DE YOGA

Ik begeleid je in je yoga ontwikkeling op alle fronten. Je kunt bij mij yogamatten en meditatiekussens kopen.  Ook yogaboeken, mindfulness yoga boeken en een yoga C.D.  visualisaties en meditaties liggen ook in het winkeltje. Een gemiste yogales in Diepenveen kun je inhalen in Deventer, Epse, Twello  Terwolde. Even het woord Berry toevoegen bij  google en je vindt mij.