Yoga in Deventer, yogaberry

Yoga in Deventer door Yogaberry

Yoga in Deventer en omgeving

Yoga in Deventer door yogaberry. Omdat er 5 yogalessen in de week in Deventer zijn kun je gemakkelijk een les inhalen.Ook zijn er yogalessen in Twello, Terwolde en Epse.

Yoga in Deventer door yogaberry, een bekend yoga adres

Al meer dan 30 jaar is Yoga in Deventer door Berry Steenbruggen een begrip in Deventer. Niet alleen door de yoga maar ook door de yogareizen naar Azië, de vele workshops en de spirituele wandelingen door Deventer. In de afgelopen jaren is er een heel netwerk ontstaan om de yoga. Ook spiritueel Deventer op Facebook en de site brengen mensen dichter bij elkaar. Berry verzorgt ook de blootwateryoga en de wateryogalessen.

Deventer in yoga door yogaberry met veel yogavormen

Het begon allemaal met hatha yoga, maar later kwamen er heel veel yogavormen bij. Nu kunt u terecht voor wateryoga, mindfulness yoga, meditatie yoga, ouderen yoga, zwangerschapsyoga en zelfs prive yogalessen. Ook worden andere bewustzijnsvormen gecombineerd met yoga zoals, tenenlezen, voetreflex,  ademtherapie en mantratherapie. De laatste jaren is er steeds meer vraag naar yoga op maat. Bepaal met een yoga priveles precies wat jij nodig hebt.

yoga in Deventer

Yogaontspanning in Deventer en omgeving

Omdat je een gemiste les gemakkelijk in moet kunnen halen, zijn er 14 yogalessen in de week. Inhalen kun je op bijna elke doordeweekse dag bij yoga in Deventer. Mensen in ploegendiensten kunnen altijd een yogales volgen in de week. Wanneer je twee keer in de week wilt komen dan hoef je daar niets extra’s voor te betalen. De hele week verzorg ik dezelfde yogales. Zelfs wanneer je een yogales twee keer wilt bezoeken is dat ook geen probleem. Er zijn ook yogalessen in de dorpen om Deventer, zoals Terwolde, Epse en Twello.

Yoga met extra begeleiding

Wanneer je thuis wat extra yoga wilt beoefenen dan is dat geen probleem. De laatste 10 jaar heb ik honderden instructievideo’s gemaakt. Deze kun je thuis gratis gebruiken. Met een link naar de video, kun je thuis yoga beoefenen. Ook is er een mooi yoga usb stickje te koop met de yogaoefeningen die bij jou passen.