Yoga in Deventer Colmschate Twello

Yoga in Deventer Colmschate Twello

Yoga in Deventer en omgeving

Yoga in Deventer Colmschate Twello, kijk eens op Yoga in DeventerEpseTerwoldeTwello waar jij jezelf op een gratis proefles yoga trakteert!

"Yoga in Deventer Epse Terwolde Twello

annelies 24 januari 2017 at 23:45 – Edit – Reply

beste berry,

ik vind jouw yogalessen inspirerend en rustgevend. maar helaas kan ik er niet bij zijn.

groetjes uit malaga

 

 • Ik zit ongeveer 4 jaar op yoga bij Berry. Van begin af aan was de yoga erg prettig, vooral omdat je niet hoeft te presteren. Je mag de oefeningen doen op eigen niveau. Het is juist prima dat je je eigen grenzen in de gaten houdt. Elke week kijk ik weer uit naar de yoga. De oefeningen zijn fijn, de sfeer is prettig en vooral het laatste kwartiertje van de les –de ontspanning- is superfijn. Ik ben elke week weer blij dat ik naar yoga mag!!

  • Yoga in Deventer Epse Terwolde Twello

 • Anke Nieuwenhuis 26 november 2016 at 21:29 – Edit – Reply

  Eindelijk een yogadocent gevonden die meer te bieden heeft dan een uur gymnastiek op een matje!
  Dit zijn lessen die je inspiratie en inzicht geven en je helpen te ontdekken wie je werkelijk bent.
  Berry laat je door middel van yoga een ontdekkingsreis naar binnen maken, die je met beide benen op de grond zet.
  Elke les begint met een toelichting of een persoonlijk verhaal op het thema van de les, gevolgd door oefeningen die niet prestatiegericht zijn, op je eigen manier en in je eigen tempo gedaan kunnen worden zonder goed of fout te zijn.
  Iedere les wordt afgesloten met een eindontspanning, de ene keer met een mooie mantra, de andere keer met een visualisatie, maar telkens weer heerlijk om mee te eindigen en weer uit te kijken naar de volgende les!

 • Gerda Groenen 26 november 2016 at 20:01 – Edit – Reply

  Hoi Berry,
  Een keer in de week yoga is voor mij pure ontspanning, even een uurtje met mijzelf bezig zijn.
  Door mij drukke baan kom ik daar de rest van de week niet aan toe.
  Daarom mis ik het als ik,door mijn werk, het een week moet overslaan.
  Ik ben blij dat er tijdens de zomer sluiting tuin yoga door jou wordt gegeven.
  Heerlijk yoga in de buitenlucht met de geluiden van de natuur.
  Groetjes Gerda

  Yoga in Deventer Epse Terwolde Twello

 • Yvonne Veldkamp-Duursma 23 november 2016 at 10:03 – Edit – Reply

  Ga al bijna 15 jaar na de Yoga van Berry.
  Hij praat heel veel,maar dat is omdat jij dan niet in je hoofd komt en die leeg blijft.
  Ga elke donderdag met veel plezier erheen en kom altijd helemaal ontspannen weer thuis.
  Nu ga ik deze zomer naar Amerika en ga de yoga erg missen en mijn mede cursisten.
  Liefs Yvonne

  Yoga in Deventer Epse Terwolde Twello

 • Yoga in Deventer Epse Terwolde Twello
  marcel 22 november 2016 at 18:08 – Edit – Reply

  Berry geeft yogales op een manier die iedereen kan volgen. Geen gymnastiek maar ontspanning. In het begin van de les ook altijd een praatje over zijn persoonlijke ervaringen mbt het thema van de yogaweek.
  Heel praktisch is dat als je een keer niet kan, je dan op een willekeurige andere dag in de week de les kan inhalen.
  Ooit van wateryoga gehoord? Elke week wateryoga in zwembad de Schaeck in Twello.
  Dank je wel Berry.

  Yogales in Deventer Colmschate Terwolde Twello

 • Freda 22 november 2016 at 10:01 – Edit – Reply

  Ik ga al ruim 20 jaar naar de yogalessen bij Berry Steenbruggen. Een vast rustpunt in de week. De laatste 10 jaar ga ik naar het kerkje in Epse. Geweldig! Lessen van Berry bieden voor elk wat wils. Berry geeft yogalessen op zijn eigen manier en die past bij mij. Wat ik niet gebruik, hoor ik wel maar laat ik afglijden. Wat voor mij overblijft is een heerlijke les waar ik een uur met mijn lijf bezig ben. En waarin mijn gedachten tot rust komen. Voor de rest van de week “suddert dit dan door”….. soms herhaal ik oefeningen. Zo blijft er een serie van oefeningen over die bij mij passen en die ik regelmatig thuis doe. Yoga in Deventer Colmschate Twello voor meer ontspannen.

  Ook verzorg ik yoga bij de ladies night